pentru un partid comunist de tip nou

E tarziu si sunt cam obosit asa ca voi reveni mai pe larg zilele urmatoare… deocamdata spun doar atat- in Romania, dupa 20 de ani de incercari de refacere a Partidului Comunist Roman, e nevoie de un partid comunist care sa fie IN ACELASI timp anti-revizionist si modern. Prea mult am mers pe linia revizionismului si a conservatorismului si aceasta linie nu a dus la nimic bun. La ce ma refer? Asa cum am spus, voi vorbi mai pe larg in zilele urmatoare

Reclame

3 gânduri despre “pentru un partid comunist de tip nou

  1. Domnule, poate nu ştiţi sau, nu sunteţi informat, Partidul Comunist Român, este reânfiinţat din data de 03.07.2010. La Congresul Extraordinar al Partidului Alianţa Socialistă, ţinut la Palatul Copiilor din Bucureşti în data de 03.07.2010, unde s-a hotărât schimbarea numelui din P.A.S. în P.C.R. dar Tribunalul Bucureşti ne-a împiedicat şi încă ne mai împiedică, fapt pentru care suntem acuma la CEDO. Ţinem să vă informăm că noul P.C.R. este de tip nou aşa cum doriţi dumneavoastră. Prin urmare, vă rugăm să-l contactaţi pe domnul preşedinte Rotaru Constantin(constantinrotaru@yahoo.com) ; (contact@pasro.ro) ; (www.pasro.ro). Cu respect, Petru Tincu, Preşedintele Com. Jud. P.C.R. IAŞI .

    • Stiu destul de multe despre PAS si e cam in aceeasi situatie cu „PCR” ul din care tocmai am plecat- prea multe compromisuri, mult prea multe compromisuri care sunt abslut inadmisibile pentru un partid comunist. Nu se pomeneste in programul lor nimic despre expropriere, nimic despre comunism ca tel final, nimic despre internationalism proletar ba chiar am auzit ca la congresul de acum un an a fost laudat in public Antonescu. PAS nu are nicio o treaba cu ceea ce consider eu ca trebuie sa insemne un partid comunist, ei se folosesc doar de numele PCR ca sa castige niste voturi. Atata tot.

      • Rotaru e un proiect burghez care include un joc tot burghez, sa fim serioşi. Lasati propaganda ca nu pune nimeni botul domnule Tincu.
        Ce internationalism dom’le, aştia sunt o opozitie interna a ordinii burgheze,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s