Din nou despre situatia deosebit de grava din Bulgaria

In ultima postare, cea din 27 septembrie, am afirmat ca evenimentele din Plovdiv si alte orase bulgare din week-end-ul trecut constituie niste atacuri IN BLOC asupra INTREGII comunitati rome din Bulgaria. S-a incercat de catre elementele huliganice de dreapta  patrunderea in cartiere tiganesti sarace din Plovdiv, cu alte cuvinte s-a incercat atacarea unor oameni amarati, a unor oameni VICTIME ALE SISTEMULUI, a unor oameni care n-aveau nici o legatura cu presupusul interlop tigan Rashkov, acuzat ca ar fi ucis in mod deliberat un tanar bulgar.

Mitingul din Sofia de ieri, 1 octombrie, confirma aceasta impresie, confirma faptul ca elementele de extrema dreapta urmaresc NU dreptatea in cazul Rashkov ci urmaresc de fapt cu totul altceva, atacarea in bloc a celei mai defavorizate (de departe) comunitati de pe teritoriul Bulgariei. Liderul fascist Volen Siderov, candidat la alegerile prezidentiale din 23 octombrie, din partea partidului Ataka, a declarat ca este nevoie de „desfiintarea ghetourilor tiganesti”, cu alte cuvinte romii saraci, victime ale sistemului, sa fie alungati unde or vedea ei cu ochiii. Mai mult, unii din participantii la miting purtau tricouri pe care scria „Nu vreau sa traiesc intr-un stat tiganesc”.

Stat tiganesc? Faptul ca tiganii se inmultesc mai rapid decat bulgarii este problema numarul unu a tarii, nu? Adica din cauza asta nu au facut ultrasii de dreapta si motociclistii nici o demonstratie impotriva mafiei BULGARE din aceasta tara? Cand mafiotii BULGARI au scaldat Sofie in sange nu iesea nimeni in strada sa strige „Nu vreau sa traiesc intr-un stat BULGAR”. Cand elemente teroriste de extrema dreapta l-au omorat pe tanarul rom Asparuh Atanasov in 2007 nu iesea nici un nationalist in strada sa strige „Nu vreau sa traiesc intr-un stat BULGAR”. Asta pentru ca nationalistilor bulgari NU le pasa de dreptate, le pasa DOAR de mentinerea suprematiei bulgare asupra romilor. Asta pentru ca nationalistii bulgari sunt niste IPOCRITI CU DOUA FETE care nu dau doi bani pe viata omeneasca ci numai pe mentinerea suprematiei bulgare si mentinerea romilor in cea mai neagra stare de mizerie posibila intr-o tara membra UE.

Evident insa ca niste oameni de aceasta teapa, niste gunoaie umane de teapa lui Volen Siderov, trebuiesc combatute nu doar cand ataca niste romi nevinovati dar CHIAR SI ATUNCI cand ataca niste romi mai dubiosi, niste romi apartinand elitei burgheze cum ar fi acest Kiril Rashkov. Orice marxist care priveste lumea in mod dialectic, orice marxist adevarat, trebuie sa inteleaga acest lucru. Nazistii bulgari trebuie combatuti nu doar cand ataca pe tiganii nevinovati dar CHIAR SI atunci cand ataca pe cei vinovati, cum ar fi Rashkov. Dupa cum si nazistii romani trebuiesc combatuti nu doar cand ataca tigani nevinovati (desi la noi, Slava Domnului, nu s-a ajuns pana acolo), dar CHIAR SI atunci cand organizeaza marsuri impotriva „mafiei imobiliare tiganesti din Timisoara”. Orice marxist adevarat va intelege asta. Pentru ca acest Rashkov, oricat de rau ar fi in realitate, oricat de burghez ar fi in realitate, reprezinta o natiune ASUPRITA. Rashkov este un burghez care REPREZINTA O NATIUNE ASUPRITA, in timp ce nationalistii bulgari reprezinta o NATIUNE ASUPRITOARE, si o reprezinta intr-un mod CONSTIENT.. Iata de ce NU poate fi pus semnul de egalitate nici macar intre nazisti si mafia tiganeasca, nici macar intre Ataka si Rashkov. Indiferent cat de burghez si interlop ar fi acest Rashkov in realitate el merita sustinut atunci cand este atacat de nationalistii bulgari in virtutea faptului ca reprezinta o natiune asuprita iar nationalistii bulgari reprezinta o ideologie rasista. Daca Rashkov ar fi atacat de niste bulgari internationalisti, de niste bulgari antirasisti, atunci DA atacarea lui Rashkov ar fi un lucru BUN. Dar cand Rashkov e atacat de niste bulgari nationalisti, de niste bulgari sovinisti atunci trebuie sustinut Rashkov ca si cand ar fi un tigan cu totul nevinovat din mahalalele Plovdivului sau Sofiei.

Anunțuri

4 gânduri despre “Din nou despre situatia deosebit de grava din Bulgaria

  1. Mãi derbedeule de asasin comunist, nu vezi cã voi rãhati de derbedei si banditi comunisti sunteti un amontoat lugubru de jigodi „muncitoresti”, o minoritate de cãtva tãmpiti si mãgari care repete slogane marxiste de pe timpul jidanului Lenin! Mãi derbedeule nu uita cã acesti derbedei de „muncitori” si „clasa municitoare” au dat lumii cei mai mari criminali; cum au fost jidani Lenin, Trotsky, Kaganovici, Stalin, Dej, Ana Pauker, Ceausescu si alti banditi si asasini „muncitori”! Moarte „muncitorilor” comunistilor!

    • Bai derbedeule de anti-comunist, ai inteles TU totul anapoda, nu stii nimic asa ca dispari de-aici cu aberatiile tale. am aprobat totusi comentariul tau ca sa se vada cat de dobitoci pot fi unii oameni in aceasta tara din pacate spalata pe creier de propaganda de dreapta

    • si vezi ma boule ca Lenin a fost „jidan” doar pe SFERT iar Stalin deloc. Doamneeee multi dobitoci mai sunt in tara asta din cauza propagandei handicapate de dreapta repetate de 21 de ani pana la saturatie. Oricum, cu cineva atat de prost sa zica de Stalin ca a fost evreu nici nu merita sa stai de vorba, se descalifica din start

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s