PCdR condamna AGRESIUNEA turca impotriva Siriei

Recenta bombardare a teritoriului sirian de catre fortele militare ale Turciei, confirmata oficial de premierul turc Erdogan, constituie o AGRESIUNE impotriva unui stat independent si suveran care nu face decat sa isi apere teritoriul si poporul de bandele de teroristi salafisti sprijiniti atat de Turcia cat si de Statele Unite, Israel si Arabia Saudita.

Imperialismul american uraste de moarte regimul Al Assad pentru simplul motiv ca Bashar Al Assad, fiul marelui Erou al lumii arabe Hafez Al Assad, nu permite corporatiilor americane sa fure petrolul arab, asa cum o fac nestingherite in Iraq, Libia, Arabia Saudita. Regimul Assad nu permite americanilor sa fure petrolul sirian si pentru asta imperialismul american il uraste de moarte. Cum insa fortele sale sunt deja angajate in Afghanistan iar pe agenda lui Obama/Romney prioritara e atacarea Iranului, Washingtonul a decis ca atacarea Siriei sa nu fie efectuata de americani in mod direct ci de o MARIONETA americana, cum ar fi, de exemplu. liderul turc Erdogan.

Prin atacarea Siriei regimul Erdogan nu face decat sa angajeze poporul turc intr-un al doilea razboi costitisitor si criminal, dupa cel dus de aproape 3 decenii in Kurdistan. Scuzele lui cum ca „fortele lui Assad au atacat primele” nu foloseste la NIMIC. Poporul turc a avut si are cu totul alte probleme decat razboiul in tari straine. „Neo-otomanismul” lui Erdogan e o incercare patetica a unui om care a esuat pe toate planurile de a-si arata muschii peste hotare. Poporul turc nu a avut si nu are nevoie de asa ceva. Poporul turc nu are nimic de castigat daca isi varsa sangele pentru clica fascinata de Suleyman Magnificul a lui Erdogan si pentru imperialismul american care ii comanda zi de zi, prin fir direct si indirect.

Regimul Assad trebuie sustinut pentru ca rezista impotriva imperialismului iar regimul Erdogan trebuie combatut pentru ca este o MARIONETA a imperialismului si ca sa ascunda asta le arunca turcilor praf in ochi cu fanatismul religios anti-alawit si cu telenovele pro-otomaniste.

Jos cu agresiunea criminala a Turciei impotriva Siriei! Jos cu Erdogan si cu stapanii sai NATO si USA! Traiasca Eroul Siriei si al intregii Lumi Arabe, Bashar Al Assad!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s