Traiasca cea de-a 95-a aniversare a Marii Revolutii Socialiste Ruse!

Se vor implini maine, 7 noiembrie 2012, 95 de ani de la Victoria Marii Revolutii Muncitoresti din Rusia, cunoscuta si sub numele de Marea Revolutie Socialista din Octombre, motiv pentru care doresc sa felicit pe toti cei care cred in Visul de Aur al Omenirii care este Comunismul si lupta pentru indeplinirea lui. Ii felicit pe toti tovarasii mei si le doresc cat mai multe succese in lupta cu fiara capitalista si imperialista care sugruma atat tara noastra cat si intreaga planeta.

Importanta Marii Revolutii Socialiste Ruse a fost uriasa. Au fost doborate capitalismul si feudalismul pe a 7-a parte din planeta. Peste 100 de milioane de oameni au fost smulsi din ghearele robiei. A fost scoasa o tara dintr-un razboi imperialist in care au fost omorati 10 milioane de oameni pentru a decide care din cele 2 tabere va conduce lumea. Lupta lui Lenin si a Partidului Bolsevic impotriva razboiului imperialist constituie un model si pentru cei care lupta azi impotriva acestui tip de razboi.

Revolutia Socialista din Octombrie e importanta si pentru ca ea ne invata pe noi comunistii de azi sa fim intransigenti in lupta cu dusmanul CAMUFLAT, cu cel care se da comunist dar e de fapt capitalist 100%. Pe vremea lui Lenin acesti oameni se numeau mensevici, acum se numesc „comunisti ai secolului 21”, PCRM, NPCR etc. Lenin nu ar fi putut sa conduca pe muncitori la victorie daca nu ar fi dus o lupta darza cu dusmanii camuflati, cu dusmanii infiltrati de burghezie in insasi miscarea muncitoreasca. prin urmare si noi trebuie astazi sa luptam cu dusmanul camuflat daca vrem sa invingem intr-o zi.

 

Cinste Vesnica Marii Revolutii Socialiste din Octombrie 1917!

Cinste Vesnica Partidului Bolsevic condus de Lenin si Stalin, cel care acum 95 de ani i-a condus pe muncitorii rusi la Victorie!

Anunțuri

2 gânduri despre “Traiasca cea de-a 95-a aniversare a Marii Revolutii Socialiste Ruse!

 1. Să-ți fie rușine pentru felul în care ai ales să întinezi memoria atâtor oameni nevinovați și buni ce au fost omorâți de diavol prin invenția lui – comunismul. Înțeleg că te crezi ateu, și că crezi despre comunism că e bun, acestea nefiind probabil decât alegerile oarbe ale unui sărman suflet în cădere liberă și total lipsit de inteligență … Și pentru asta mă rog lui Hristos să te ierte și să te lumineze și apoi să te ierte iar. Însă, măcar pentru memoria celor pe care i-am pomenit mai înainte, încearcă să te potolești.

  Mănâncă-ți pâinea și tacă-ți fleanca, nerușinatule!

  Astea sunt cele mai mici posibil acuze pe care ți le pot aduce… Crede-mă. E aproape o prezumție de nevinovăție…

  Căci…

  mai logică ar fi varianta în care ești plătit să scrii ce scrii, să reprezinti ceea ce reprezinti, sa fii ceea ce eşti,

  Acceastă mojicie si minciună te-ar face un pic mai inte mai inteligent în ochii mei, însă mult mai abject…

  Doamne ajută(-l)…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s