Impotriva fascismului in sutana si a complicilor sai capitalisti-mafioti!

PCdR condamna cu fermitate campania desantata dezlantuita atat de conducerea Bisericii Ortodoxe Romane cat si de „persoane publice” marcante ale regimului capitalisto-mafiot ce conduce Romania, impotriva demersurilor laice si progresiste ale parlamentarului Remus Cernea.

Desi reprezinta un curent de gandire in fond burghez, Remus Cernea s-a remarcat prin initiative progresiste de-a lungul timpului, cum ar fi campania sa din 2004 de salvare a Parcului Libertatii (abuziv re-denumit Carol), manifestul sau din 2007 impotriva becalizarii Romaniei, campania sa deosebit de curajoasa din 2008 de aparare a teoriei evolutioniste pe care fundamentalistii ortodoxisti aflati mana in mana cu oligarhia capitalisto-mafiota de la putere a scos-o abuziv din manualele de biologie. In calitatea noastra de dusmani neimpacati ai extremismului religios si de sustinatori fermi ai Stiintei si ai Laicitatii nu putem decat sa ne bucuram ca mai exista totusi in Romania dominata de rapacitate, lacomie, ignoranta, fanatism, prost gust, si oameni care, desi ne-marxisti, lupta pentru niste idealuri care ne sunt si noua, marxistilor, scumpe.

Si care a fost reactia BOR si a Puterii in fata acestor demersuri, din care cel mai recent este propunerea de oprire a finantarii de la buget a cultelor religioase?? Capii BOR s-au distins printr-un criptofascism care a intrecut pana si asteptarile noastre! Acuzatii desprinse din arsenalul propagandistic al LEGIONARISMULUI, asta a fost tot ce a putut aduce conducerea BOR pentru a contracara propunerile lui Remus Cernea. In loc de argumente nervozitate, blamari si teorii ale conspiratiei de sorgintea legionara cea mai pura. Iar gorilele BOR, personajele grotesti cunoscute sub numele de Gigi Becali sau Radu Mazare, nu au ramas nici ele mai prejos. Acuzatii de satanism ba chiar amenintari fatise, cu asta au stiut sa raspunda cocalarii capitalisto-mafioti cu comportament de circari ordinari numiti Gigi Becali si Radu Mazare. Ca sa abata atentie de la CRIMELE si HOTIILE lor aceste scursuri ale sistemului arunca cu jigniri si amenintari pentru ca de altceva nu au fost nu sunt si nu vor fi niciodata in stare! Nu-i nimic, insa. Un cap de acuzare in plus pe care Revolutia Anticapitalista si Antiobscurantista il va aduce lui Gigi Becali si Radu Mazare in momentul triumfului ei! Probabil nu au aflat dansii ca ateii marxisti nu intorc si celalalt obraz atunci cand ei, sau camarazi de lupta de-ai lor, sunt loviti.

 

Moarte obscurantismului ortodoxist legionar si legionaroid! Moarte mafiei capitalisto-interlope care sustine acest obscurantism! Traiasca Romania LAICA, proletara si ANTI-capitalista! Rusine scursurilor capitalisto-mafiote de Gigi Becali si Radu Mazare si sa speram ca Revolutia le va scurta cat mai repede chinul de a sta departe de racoare!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s