Crimele comise IMPOTRIVA comunistilor inainte de 1944

PCdR condamna cu fermitate campania dezlantuita in ultimele zile de TOATA mass-media de sistem din Romania impotriva „tortionarului Visinescu” care, chipurile, ar fi facut mari abuzuri asupra detinutilor de la Ramnicu-Sarat in perioada in care Romania a fost condusa de tovarasul Gheorghe Gheorghiu-Dej. PCdR constata ca aceste posturi de televiziune si ziare care se intrec in a-l ataca pe domnul Visinescu sunt vinovate de ipocrizie, defaimare si dezinformare practicata CU BUNA STIINTA.

 

Sa vedem mai indeaproape cum stau lucrurile:

 

Posturile de televiziune RTV si B1Tv s-au intrecut pana acum in apararea unor mafioti notorii precum Gigi Becali, Omar Hayssam si chiar Nutu Camataru. Oameni care au comis crime, care au pagubit statul cu milioane de euro, care au FALIMENTAT intreprinderi de mare importanta pentru economia nationala precum Avicola Iasi sunt APARATI de aceste WC-uri publice numite RTV si B1Tv, oameni care au DISTRUS vieti, sute si mii de vieti, vezi sutele de someri lasati de mega-mafiotul Becali la Avicola Iasi, acesti oameni sunt APARATI in timp ce Visinescu, care si-a facut datoria fata de legile tarii in perioada respectiva, este atacat din rasputeri si se cere sus si tare condamnarea lui. Este oare corect sa aperi infractori notorii, oameni care, subliniez, au primit pedepse mult prea BLANDE pentru lucrurile pe care le-au facut dupa 1990, si sa ceri condamnarea unui om care si-a facut datoria fata de Tara in perioada 1944-1964?? Suntem de parere ca NU este corect acest lucru, suntem de parere ca „ziaristii” care-l ataca pe Visinescu sunt HIENE cu chip de om, nu jurnalisti, sunt oameni PLATITI DE MAFIOTI pentru a apara Mafia si a discredita Comunismul, Comunismul fiind, se intelege urat de moarte de Mafie pentru ca in perioada sa el nu a tolerat infractorii tolerati de sistemul „democratic” actual.

 

In al doilea rand, TOATE posturile de televiziune mentionate, nu doar sus-numitele dejectii ci si Antenele imperiului Voiculescu, TREC SUB TACERE si trec sub tacere in mod voit faptul ca nu doar anticomunistii au fost persecutati de comunisti ci si faptul ca anticomunistii, la vremea lor, au persecutat comunisti, si i-au persecutat crunt. Hienele vopsite in jurnalisti trec sub tacere crimele comise IMPOTRIVA comunistilor inainte de 1944 si asta pentru ca, daca lumea ar fi informata corect, ea s-ar indoi de caracterul de „victima” al anticomunistilor si ar realiza ca de fapt ADEVARATELE victime au fost COMUNISTII iar adevaratii CALAI au fost ANTIcomunistii. Nu mai vorbesc de faptul ca, daca lumea ar sti ce crime impotriva poporului au facut unele „victime” inocente ale comunistilor, daca lumea ar sti ca, de exemplu Iuliu Maniu, mort intr-o inchisoare comunista, a ucis 22 DE MINERI la Lupeni in 1929, pe vremea cand era prim-ministru, atunci poate ar incepe sa-i vada pe comunistii din anii ’50 ca pe niste JUSTITIARI nu ca pe niste criminali.

 

Sa dam cateva exemple de oameni din tabara marxista, comunisti si predecesori ai comunistilor, care au suferit crunt in perioada de dinainte de 1944.

 

Stefan Gheorghiu, unul din primii oameni, in ordine cronologica, care au tinut sus steagul marxismului in tara noastra,  care a tinut partea taranilor masacrati cu miile de catre LIBERALI la 1907 si care, intre altele, a avut taria de a condamna anexarea de catre guvernul burghezo-mosieresc a Cadrilaterului in 1913, acest Stefan Gheorghiu a fost atat de MALTRATAT in inchisorile ANTIcomuniste in care a stat incat, la numai 35 de ani, in 1914, a incetat din viata.

 

I.C. Frimu, conducatorul eroicei greve a tipografilor din 13 decembrie 1918, a fost atat de MALTRATAT in inchisoarea unde l-a aruncat guvernul LIBERAL ca, dupa doar 2 luni de stat acolo, a murit, in februarie 1919. Ce partid oare a fost cu adevarat criminal, cel comunist sau, cumva, cel LIBERAL?

 

Leonte Filipescu, unul din membrii fondatori ai Partidului Comunist din Romania, este arestat in octombrie 1921 iar in aprilie 1922, sub pretextul incercarii de a fugi de sub escorta, este ASASINAT.

 

In toamna anului 1940, cand se instaurase dictatura lui Ion Antonescu, un cutremur zguduie zidurile inchisorii Doftana (22 octombrie). Desi detinutii politici COMUNISTI au inaintat un memoriu in care afirmau ca ramanerea in inchisoare ii condamna la o moarte sigura, conducerea inchisorii a preferat sa-i LASE SA MOARA pe comunisti, lucru care s-a intamplat in noaptea de 9-10 noiembrie 1940, cand un nou cutremur, si mai puternic decat cel din octombrie, a daramat inchisoarea, ucigand 8 comunisti, intre care Ilie Pintilie, membru al Comitetului Central al PCdR.

 

Tot in timpul lui Ion Antonescu sunt condamnati la moarte un numar impresionant de comunisti, intre care Filimon Sarbu, Justin Georgescu, Francisc Panet, Nicolae Mohanescu, iar bandele legionare, in perioada in care au condus tara cot la cot cu TRADATORUL DE NEAM Ion Antonescu, au asasinat cu salbaticie pe comunistii Constantin David si Ocsko Tereza. Iar acum urmasii CALAILOR legionari si antonescieni au tupeul nemarginit sa se planga de cum au suferit legionarii la Pitesti…

 

In lumina acestor fapte incontestabile concluzia ramane una singura- ADEVARATII calai au fost cei care au persecutat pe comunisti in 1944 iar tratamentul aplicat de comunisti liberalilor, taranistilor, antonescienilor si legionarilor nu a insemnat nicidecum crima ci doar o PEDEPSIRE ABSOLUT JUSTIFICATA, o pedepsire a celor care au chinuit si omorat comunisti sau a celor care au ucis 22 de mineri la Lupeni in 1929 si care acum, din pacate, au imprumutat numele unor bulevarde…

 

Florin Radu, 9 august 2013

Anunțuri

3 gânduri despre “Crimele comise IMPOTRIVA comunistilor inainte de 1944

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s