Partidul Alternativa Socialista se prezinta la alegerile din mai cu un program SOCIAL-DEMOCRAT!

Vechiul partid autointitulat comunist dar in fapt MENSEVIC, SOCIAL-DEMOCRAT Partidul Alianta Socialista, si-a schimbat recent numele in Partidul Alternativa Socialista si a obtinut dreptul de a participa la alegerile europarlamentare din mai anul curent. Programul sau a ramas insa TOT cel vechi, mensevic si social-democrat.

 

La fel ca si un alt partid diversionist de aceeasi teama, NPCR, care declara sus si tare in program ca se pronunta pentru „garantarea si respectarea dreptului la proprietate sub TOATE formele sale”, adica inclusiv a proprietatii burgheze, abdicand in acest fel de la principiul SFANT al nationalizarii, acest PAS recosmetizat declara in program exact ce declara inainte de recosmetizare: ca sustine asa-zisa „economie socialista de piata”, o diversiune a tradatorului socialismului din China, Deng Xiaoping, definita drept un sistem social-economic „bazat pe pluralismul formelor de proprietate asupra mijloacelor de productie, in care intreprinzatorii isi desfasoara activitatea liber.” Programul mensevicilor de la PAS este chiar mai explicit in acest sens decat al mensevicilor de la NPCR. Se spune, tot in capitolul IV, ca proprietatea privat-capitalista asupra mijloacelor de productie „trebuie garantata”, nici mai mult nici mai putin decat GARANTATA, ba chiar „stimulata in dezvoltarea ei.” Insa mensevismul CRAS al PAS-istilor nu se opreste nicidecum aici. Garantarea proprietatii privat-capitaliste nu este de ajuns pentru aceste IUDE DENG-XIAOPINGISTE. PAS doreste si gestionarea sectorului de stat in mod capitalist. Ascultati un moment, tot la capitolul IV: „Criteriul de baza in economie il constituie performanta gestiunii.” Asta in directa CONTRAZICERE cu Stalin, care afirma, in nemuritoarea sa lucrare „Problemele economice ale socialismului in URSS” (1952), ca: „Trasaturile si cerintele esentiale ale legii economice fundamentale ale socialismului ar putea fi formulate aproximativ in felul urmator: asigurarea satisfacerii maximale a nevoilor materiale si culturale mereu crescande ale intregii societati, prin cresterea si perfectionarea neintrerupta a productiei socialiste pe baza tehnicii celei mai inalte.” Stalin este absolut categoric in aceasta privinta: „Scopul productiei socialiste NU este profitul, ci OMUL, cu nevoile sale, adica satisfacerea nevoilor sale materiale si culturale, scopul productiei socialiste este, dupa cum se spune in „Observatiile” tovarasului Stalin: „asigurarea satisfacerii maximale anevoilor materiale si culturale mereu crescande ale intregii societati.””

 

Stalin considera in mod absolut clar, fara niciun fel de loc pentru interpretari, ca scopul productiei socialiste NU este profitul, prin urmare criteriul principal in gestionarea intreprinderilor de stat NU trebuie sa fie profitabilitatea. Altfel s-ar ajunge la inchideri de intreprinderi de stat nerentabile, in timp ce intr-o societate autentic socialista intreprinderile de stat neprofitabile sunt TINUTE IN SPATE de cele profitabile pana ajung si ele sa atinga profitabilitatea. PAS insa persita in prostie si tradare mensevica. Ascultati: „Partidul Alternativa Socialista considera ca DREPTUL LA EXISTENTA al oricarei forme de proprietate este dat de capacitatea fiecareia de adaptare, de rezistenta la concurenta, de gradul de competivitate si de nivelul profitului, indiferent de forma lui, profit financiar sau profit social.” Dar ce inseamna asta in afara de NEGAREA dreptului la existenta al intreprinderilor de stat neprofitable, de NEGAREA legii economice fundamentale a socialismului, formulate de Stalin acum peste 6 decenii, de conducerea sectorului de stat in mod CAPITALIST, de transformarea in fapt a sectorului de stat intr-un sector CAPITALIST. PAS pregateste Romaniei si muncitorilor romani o politica de concedieri in numele profitabilitatii, in fond identica cu ce au facut tradatorii chinezi la ei in tara, mai ales in 1997-1998.

 

S-ar putea obiecta ca un program mensevic tot e un pas inainte fata de unul neo-liberal. Cei care gandesc asa inteleg insa materialismul in mod mecanicist, nu dialectic. Ei nu sunt materialisti dialecticieni ci materialisti mecanicisti, deoarece dialectica ne invata ca sunt si situatii cand jumatatile, sau sferturile, in cazul acesta, de masura sunt de fapt un pas INAPOI, atunci cand exista alternative mai bune decat aceste jumatati de masura. Cand exista alternative mai bune decat jumatatile de masura atunci jumatatile de masura sunt de fapt un pas INAPOI, deoarece ele DISTRAG ATENTIA de la aceste alternative reale, alternative reprezentate in Romania de doar o singura forta: PCdR.

 

Toti comunistii de buna credinta sa ajute deci la intarirea PCdR si la demascarea si izolarea DIVERSIUNILOR MENSEVICE numite PAS sau NPCR! Jos deng-xiaopingismul, traiasca marxism-leninism-maoismul!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s