De ce as fi votat cu Remus Cernea dar NU voi vota cu Constantin Rotaru

Se spune cateodata ca social-democratii sunt un „rau mai mic” in comparatie cu neo-liberalii, care conduc Romania in genunchi in fata FMI-ului si corporatiilor straine de o bucata buna de timp. Acest lucru e discutabil, nu e nicidecum batut in cuie. In ANUMITE situatii social-democratii pot fi intr-adevar un rau mai mic decat neo-liberalii. Dupa ani buni de chinuire in masa a unui popor cu ajutorul neo-liberalismului si in intregime in folosul marii finante, un mandat de 4-5 ani pentru social-democrati ar putea fi interpretat ca un moment de respiro pentru muncitori, ca un moment in care clasa muncitoare isi poate reface fortele in vederea unor lupte noi. Dar trebuie avut in vedere si reversul medaliei- pe termen LUNG ideologia social-democrata a „capitalismului umanizat” va crea inevitabil iluzii periculoase in randul muncitorilor, ii va face sa uite de lupta de clasa, ii va lasa dezarmati in fata burgheziei, care nu doarme niciodata si care nu va scapa niciodata de a lua inapoi ce a pierdut, si inca cu varf si indesat. Numai cine nu cunoaste burghezia poate sa spuna ca social-democratia „intotdeauna” e un rau mai mic si neo-liberalismul „intotdeauna” e un rau mai mare. Va spunem noi, domnilor care ati uitat marxismul, va spunem noi ca social-democratii doar pe termen SCURT pot fi mai buni decat neo-liberalii in timp ce pe termen lung ei sunt MAI DEGRABA MAI RAI.

 

Inca si mai prost stau lucrurile cu acea specie de social-democrati care, vrand sa loveasca comunismul cu perfidie, pe la spate, se deghizeaza in comunisti. Exista intr-adevar social-democrati si social-democrati, exista social-democrati pe fata si social-democrati ascunsi, exista social-democrati cinstiti si social-democrati care agita steagul comunist ca SA COMBATA steagul comunist, cum magistral spunea Mao in timpul Revolutiei Culturale despre vipera otravitoare pe nume Liu Shaoqui si ciracii ei.

 

Pacat, mare pacat ca Revolutia Culturala Maoista nu a reusit sa starpeasca chiar pe toti social-democratii deghizati in comunisti, pacat ca, desi Liu Shaoqui a pierit, unul de calibrul lui Deng Xiaoping a scapat si, imediat dupa moartea lui Mao, a preluat puterea, i-a arestat pe adevaratii marxisti si a inceput intoarcerea Chinei la capitalism sub masca „modernizarii socialismului”. Preluand puterea in tara cea mai populata a lumii, e natural ca social-democratii deghizati sa faca pui si in alte tari. La noi, Verdet e cel mai clar exemplu de social-democrat care dupa 1990 poza in „comunist modern”. Verdet nu mai e printre noi dar un pui de-al lui Verdet nu numai ca e si acum printre noi dar si-a anuntat si candidatura la presedintia Romaniei, reusind, dupa propria sa declaratie, sa stranga 268 000 de semnaturi, un numar suficient pentru a se afla pe lista candidatilor.

 

Daca semnaturile alea 268 000 sunt luate pe bune sau nu sunt luate pe bune e mai putin important. Sa admitem ca acest Constantin Rotaru a reusit pe bune sa stranga aceste semnaturi si „a ajuns pe merit” sa prinda un loc pe lista candidatilor de peste 2 luni. Ceea ce e insa incontestabil este faptul ca Rotaru si partidul pe care-l conduce SATISFAC EXACT conditiile social-democratismului cel mai periculos dintre toate, satisfac exact conditiile social-democratismului vopsit in haine comuniste. Partidul Alternativa Socialista si liderul sau Rotaru se dau continuatori ai fostului PCR, numai ca programul ii da de gol IMEDIAT. Desigur, asta inseamna sa te si uiti pe program, ceea ce nu fac chiar toti. Dar daca totusi facem pasul absolut necesar pentru un comunist de a ne uita pe programul unui partid inainte de a vedea daca acel partid e rosu pe bune sau numai roz, daca totusi intram pe programul de pe site-ul PAS, observam numaidecat ca acel program debiteaza social-democratisme pure, debiteaza dengxiaopingisme crase, cum ar fi „pluralismul formelor de proprietate in economia romaneasca”, „garantarea si stimularea proprietatii private”, nationalizare DOAR in cazul „privatizarilor frauduloase”, conducerea si a sectorului de stat dupa principiul capitalist al eficientei, in directa contrazicere cu mai „invechitul” Stalin care spunea, la vremea sa, ca scopul activitatii economice in socialism „NU este profitul” ci satisfacerea nevoilor in continua crestere ale INTREGII societati.

 

Cand vorbesti ca un social-democrat poti, in anumite situatii, sa primesti votul marxistilor. Exista situatii cand pe termen scurt social-democratii pot fi preferati neo-liberalilor chiar daca, repet, pe termen lung mai degraba social-democratii sunt mai nocivi decat neo-liberalii decat invers. La fel cum si social-democratii pe termen scurt pot fi preferati nazistilor, la fel cum si kemalistii, in Turcia, trebuiau neaparat in vara aceasta preferati lui Erdogan neo-otomanistului islamofascist numit Erdogan. Insa in momentul cand tu, un social-democrat, adept al „capitalismului cu fata umana”, te dai in fata tarii ca si comunist, atunci avem o problema MARE, atunci, pus in balanta, social-democratismul NU mai este preferabil nici neo-liberalismului nici social-democratismului fatis al lui Ponta and co. In asemenea conditii, cand otrava social-democrata e strecurata in tabara NOASTRA, a comunistilor, in momentul cand social-democratii se dau comunisti ca sa ABATA ATENTIA de la comunistii adevarati, de la noi PCdR-ul, atunci votarea social-democratilor deghizati NU mai este permisa, in momentul cand tu, un social-democrat, te dai comunist ca sa iei oameni de la noi, ca sa ABATI atentia oamenilor simpli, a oamenilor nemultumiti de la noi, alternativa reala, atunci se cheama ca ne-ai declarat RAZBOI IDEOLOGIC si la razboiul ideologic se raspunde NUMAI cu razboi ideologic, de cand e marxismul pe Pamantul nostru! Daca vii in Romania sa promovezi modelul chinez dengxiaopingist, in care, cum recunoaste si canalul oficial CNTV, sectorul privat a trecut de 60% din PIB iar sectorul de stat e condus TOT in mod capitalist, cu maximizarea profitului pe seama muncitorilor, in momentul ala comunistii romani adevarati o sa-ti declare razboi, o sa-ti declare Razboi Sfant in numele apararii marxismului de denaturari, si sa nu te astepti la altceva!

 

Mergand pe principiul raului mai mic, cred ca puteam gasi un rau mai mic care sa merite votul nostru in persoana domnului Remus Cernea. Desi burghez in conceptii, domnul Remus Cernea satisfacea portretul real al raului mai mic. Desi burghez, domnul Remus Cernea a venit constant in ultimii ani cu initiative anti-sistem care, fara a pune in discutie bazele obiective ale sistemului capitalist, atingea anumite interese, mai mari sau mai mici dar mai degraba mai mari. Initiativele sale de protectie a mediului, de acordare a statutului de persoane non-umane pentru delfini, de interzicere a folosirii animalelor salbatice cu inteligenta si emotivitate certa in circuri, toate acestea deranjau persoane bogate si influente din aceasta tara si de peste hotare. Lupta constanta pe care domnul Cernea a dus-o pentru STIINTA in ultimii ani, pentru reintroducerea teoriei evolutioniste in manualele scolare, pentru inlaturarea obligativitatii religiei in scolile publice, toate acestea au deranjat pe capii sistemului capitalisto-clerical din Romania, dar si pe unii ciraci ai acestora din miscarea ecologista, care au facut cumva si l-au exclus pe Cernea din partidul lor. De parca acesti ciraci ai sistemului care ar tranzactiona principiile miscarii lor de dragul voturilor ar fi altceva decat sunt, niste pioni ai sistemului de aici sau/si ai imperialismului putinist care, desi a pus si pune din greu umarul la exploatarea poporului roman, nu a putut fi „detectat” de majoritatea „militantilor” care au „militat” contra corporatiilor straine in ultimii ani.

 

Deci da, daca domnul Cernea ar fi reusit sa stranga cele 200 000 de semnaturi pentru a-si depune candidatura la alegeri- cam greu, ce-i drept, cand esti anti-sistem, atunci noi, care mergem si vom merge intotdeauna si mai departe decat cel mai progresist burghez in lupta cu sistemul, am fi putut sa-i dam cu mare placere voturile noastre. Dar unui social-democrat care vrea sa dengxiaopingizeze comunismul romanesc, NICIODATA! Cand vrei sa distrugi comunismul dengxiaopingindu-l atunci se cheama ca ne-ai declarat razboi ideologic, si la razboi ideologic raspundem cu razboi ideologic, cum au facut marii nostri inaintasi Marx, Engels, Lenin, Stalin, Hodja, Mao si altii!

 

 

Jos cu cei care dengxiaopingizeaza comunismul romanesc, moarte lor! Sa se stie acum si pe vecie ca intre mentorul nostru Marele Mao si mentorul lor, mega-tradatorul Deng, NU va fi pace niciodata! Niciun fel de vot comunist pentru Rotaru Constantin, niciun fel de vot pentru rechinii capitalului si pentru uneltele lor deghizate in comunisti, cea mai buna strategie la aceste alegeri este BOICOTUL!

Anunțuri

Un gând despre “De ce as fi votat cu Remus Cernea dar NU voi vota cu Constantin Rotaru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s