Partidul Comunist din Romania isi exprema solidaritatea cu victimele din clubul Colectiv

Traim vremuri grele în care crimele capitalismului își fac simțită prezența în fiecare zi, crime facute de către bogații însetați după profit și de cei care îi mențin! Oameni ca Becali, Piedone și Oprescu, ce dau apa la moara burghezimii și intereselor acestora.
Tragedia din clubul Colectiv este înca un exemplu și o dovadă clară a lăcomiei burghezimii, lăcomie ce  a dus la moartea a zeci de tineri și de rănirea grava a altor cateva sute, acestia nemaiavând loc în spitale din cauza numarului mic a acestora, spitale fara condiții necesare pentru a-i trata pe cei răniți în acestă cumplită tragedie!
De 26 de ani poporul a fost batjocorit și umilit, adus în ultimul prag de degradare socială și morală, iar asta trebuie să se schimbe cat mai repede, prin eliminarea bogaților de la cel mai mare până la cel mai mic și a sistemului care îi menține, sistemul capitalist, sistem ce a creat monștrii în societate, fanatici religioși care afirmă cum că „Halloweenul este devina pentru moartea acelor tineri”, ori ca erau statniști”, și câte și mai câte aberații vehiculate de către fanaticii religioși! Condoleanțe famililor îndoliate iar tinerii răniți să-și revină cât mai repede!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s