Dusmanii camuflati ai comunismului romanesc

Inca de la aparitia sa in 2012 Partidul Comunist din Romania (PCdR) a fost atacat din toate partile de catre oameni care s-au strecurat in miscarea comunista pe banii burgheziei si/sau ai imperialismului.

Mi s-au adus, personal, atacuri pentru modul in care intelegeam sa iau atitudine contra tradarii capitaliste de tip dengxiaopingist comise de asa-numitul „Partid Alianta Socialista”, ulterior „Partidul Alternativa Socialista”, actualmente „Partidul Socialist Roman”. Am fost santajat prin amenintare cu ruperea oricaror legaturi personale cu mine in caz ca nu renunt la limbajul pretins obscen la adresa tradatorilor PAS-isti. Nu le-a mers, intrucat eu insumi am fost cel care am rupt legaturile cu ei, o data ce EI INSISI au ales calea sustinerii PAS-PSR, transformandu-se din antirevizionisti si „antihrusciovisti” in ceva, fara discutie, mai rau chiar si decat hrusciovismul si anume DENGXIAOPINGISMUL.

Mi s-au adus atacuri de cel mai incalificabil tip pentru pozitia mea corecta din timpul crizei ucrainene din 2014. Pentru ca am aparat, impreuna cu tovarasii mei din PCdR, LINIA LENINISTA a opozitiei fata de ORICE tip de imperialism, am fost acuzat de sleahta din jurul PAS-PSR si a revistei anarho-dughiniste „Critic-Atac” acuzatii incalificabile, care au mers pana la portretizarea mea drept „agent american”. Faptul ca am stat pe linia leninista a luptei cu TOTI imperialistii a fost interpretat de acesti vanzatori de tara, popor si mai ales ideologie, drept „sustinere a Statelor Unite”! Nu a existat linie mai hulita in autoproclamata „stanga romaneasca” decat linia mea de combatere ATAT a imperialismului occidental cat si a celui rus putinist. De un singur lucru a dus lipsa aceasta campanie concertata impotriva mea si a tovarasilor mei- de argumente de tip marxist. Pentru ca in rest a cam avut de toate. A se observa cum in apararea agresiunii putiniste in Crimeea si Estul Ucrainei s-au mobilizat INCLUSIV anarhisti din cloaca „comunist-libertariana” care in toamna lui 2013, deci inainte de izbucnirea razboiului din Ucraina, au stiut sa PROFANEZE soclul pe care a stat pana in 1990 statuia Marelui Lenin, acoperindu-l cu afise denigratoare la adresa lui Lenin, a bolsevismului condus magistral de acesta si a Revolutiei din Octombrie care a dat nastere Puterii Sovietice, prima putere autentic muncitoreasca de durata din Istorie. Agresorii fatisi impotriva lui Lenin si-au dat mana cu asa-zisi „marxisti critici” si cu putinistii din „Noul Partid Comunist Roman” al agentului FSB Igantencu Petre pentru a combate cu ce le-a venit la gura linia marxista corecta a PCdR de opozitie la TOATE imperialismele si de sustinere EGALA atat pentru victimele agresiunilor imperialiste occidentale cat si pentru cele ale agresiunii imperialiste ruse.

Cum era si de asteptat, un oaspete de multa vreme asteptat la masa denigratorilor s-a alaturat si el corului roiului de capuse, si anume sustinatorii fascismului maghiar orbanist. In timp ce eu atrageam atentia asupra maleficei aliante dintre extremismul de dreapta orbanist si FALSUL radicalism stangist al anarhistilor, PAS-istilor si NPCR-istilor au aparut oameni cu arfe de inteligenti care mi-au declarat sententios ca „pericolul Jobbik este unul exagerat”. Pentru ca, atunci cand regimul Orban a trecut in cele din urma la fapte, ridicand la inceputul verii lui 2015 acel zid anti-imigranti la granita cu Serbia, acesti scribi platiti ai burgheziei si imperialismului sa treaca de la argumentele la care nu au excelat niciodata la… amenintari. Amenintari care s-au extins curand si asupra unora din tovarasii mei care au stiut sa vada tradarea dreptacilor camuflati in haine de stanga.

PCdR a fost si ramane tinta tuturor atacurilor, atat ale dengxiaopingistilor, putinistilor si nazistilor orbanisti camuflati in „stangisti” cat si a unor debili mintal de alta natura, veniti din zona relativismului cultural impins pana la extrem care au inlocuit teoria luptei de clasa cu teoria luptei de rasa, afirmand ca lupta de rasa (sau cea intre „culturi”) ar fi primordiala in timp ce marxismul a invatat si invata lumea cu totul altceva: ca lupta DE CLASA este cea primordiala iar lupta intre „rase”, religii sau culturi este un epifenomen, ceva DERIVAT, secundar, nicidecum primordial. Acum, in aceste zile cumplite, cand fanatismul islamic ameninta intreaga Omenire iar imperialistii rusi si chinezi LA FEL DE MULT ca si cei occidentali ne ameninta cu Holocaustul Holocausturilor, adica cu razboiul nuclear, aceste creaturi bipede cu suflet si intelect de plosnita s-au gasit sa sustina concomitent teoria ANTI-MARXISTA ca „Islamul este perfect” si ca „orice critica a islamului este islamofobie” cat si campania criminala a lui Putin de bombardare a unei tari musulmane si a unor civili musulmani IN CARNE SI OASE pentru un scop identic celui cu care Bush a bombardat candva Afghanistanul si Iraqul- acapararea de petrol. Contradictia ar trebui sa fie evidenta pentru oameni care gandesc, dar agentii serviciilor capitaliste si imperialiste, care inca de pe vremea prieteniei lui Elijah Muhammad cu nazistul Rockwell au cautat sa deturneze protestele marete ale afro-americanilor intr-o directie de continuare a divizarii proletariatului pe criterii rasiale, au bani si activitate pe internet, in vreme ce noi folosim internetul in limita constrangerilor financiale pe care ni le impune faptul ca suntem un partid mic, aflat abia la inceputul dezvoltarii sale. Putem garanta insa acestor lupi in piele de oaie, acestor paduchi in piele de fluturi, un lucru: ca Partidul Comunist din Romania va continua sa apere pozitia MARXISMULUI, si nu a dengxiaopingismului, dughinismului sau relativismului cultural extremist, ca insultele voastre nu ne descurajeaza ci, dimpotriva, ne stimuleaza!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s