Comuniștii adevărați din România în apărarea lui Lenin

Am ajuns sa traim vremuri in care comuniștii nu mai reactioneaza când marilor noștrii lideri ai mișcării comuniste li se aduc acuze false, jigniri și multe alte lucruri ce aduc prejudicii acestora. Acum când Putin aduce tot felul de acuze false marelui Lenin, este de datoria noastra sa reacționăm și să combatem minciunile regimului putin!

Nu este normal ca atunci cand este insultat Parintele nostru, Invatatorul nostru, sa renuntam la lupta doar pentru ca ala care l-a jignit a „recunoscut” si niste lucruri pozitive. Nu este normal! Noi credem in Lenin nu doar pentru ca a facut atatea lucruri grandioase ci si pentru ca ideile lui SUNT LA FEL DE VALABILE SI AZI. A-l insulta pe Lenin este deci de doua ori o crima!

Era previzibil ca unii comunisti de carton sa gaseasca in continuare scuze lui Putin in ciuda a ce am postat eu chiar de pe sursele Kremlinului. Oameni ca Rotaru și Ignatencu, autointitulați „conducatori ai mișcăriii comuniste din România”, nu au mișcat un deget când Putin a adus aceste acuze marelui Lenin.

Faptul ca nici Rotaru nici Ignatencu, autoproclamatii „lideri” ai miscarii comuniste romanesti nu-l apara pe Lenin in fata atacurilor marsave si fasciste ale lui Putin dovedeste ca Ignatencu si Rotaru sunt DE ACORD cu ce zice Putin contra lui Lenin, dovedeste ca si ei sunt niste fascisti anti-leninisti la fel ca si Putin!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s