Partidul „Romania Unita” partid fascist, patrula „Vlad Tepes” organizatie rasista si terorista!

Sustinuti de SRI si de mari bogatasi pentru a abate atentia maselor de la comunism, adica de la alternativa reala, fascistii, reaparuti ca o ciuma dupa 1989, nu mai cunosc nici o rusine. Ei nu se mai multumesc cu incercari de a reabilita pe criminalii fascisti condamnati de Istorie si de a nega Holocaustul, cu mii si milioane de postari pe internet care incita la ura contra romilor, maghiarilor, evreilor si musulmanilor, ci vor nici mai mult nici mai putin partid politic inregistrat, care eventual sa intre si in Parlament si, intr-un viitor ceva mai departat, sa intre eventual si la guvernare!

Prin 2006-2007-2008 era pe cai mari Partidul „Noua Generatie”, al notoriului magnat-mafiot si simpatizant legionar Gigi Becali. Va mai amintiti, desigur, de zilele in care acest mafiot ordinar, vinovat, intre altele, de aruncarea a sute de oameni pe drumuri la Avicola Iasi, poza in mare „salvator al neamului”, in mare crestin, in mare binefacator public, aruncand saracilor… a suta parte din ce TOT DE LA SARACI FURASE. Scopul lui era unul singur- sa SALVEZE SISTEMUL CAPITALIST-OLIGARHIC-MAFIOT-VANZATOR DE TARA din care el insusi facea parte, ba chiar la nivel inalt (in 2007 devenise cel mai bogat capitalist din Romania, cu o avere de nu mai putin de 1 miliard de dolari). Fiindca asta face mereu fascismul- APARA EXACT SISTEMUL PE CARE EL INSUSI SE FACE CA-L ATACA! Cu o mana Becali facea pe luptatorul anti-sistem, iar cu cealalata APARA sistemul, prin cultivarea in randul maselor a dragostei fata de bogati, prin intarirea unuia din stalpii robiei capitaliste, Biserica Ortodoxa, si prin divizarea proletariatului prin propaganda rasista, anti-maghiara, anti-roma si antisemita. Asta a fost fata fascismului in 2006-2007-2008, la fel ca si cu decenii in urma, pe vremea sinistrilor Codreanu, Sima si Antonescu. Si la fel este fata fascismului si azi, prin asa-numitul partid „Romania Unita” care, mai nou, si-a facut si o patrula „civica”, indreptata exclusiv impotriva… celor mai defavorizati dintre defavorizati.

Legionarii din Romania nu i-au uitat niciodata pe sinistrii lor mentori, teroristii si asasinii Codreanu, Horia Sima si Antonescu. Dupa eliberarea lor din inchisorile noastre in 1964 (si mult a mai gresit tovarasul Dej cu asta) ei au UNELTIT, au UNELTIT neincetat pentru caderea regimului comunist. Au corupt pana si inalti reprezentanti ai Partidului Comunist, incercand sa-si strecoare otrava fascista, rasista si fundamentalist-religioasa in cel mai inalt for de avangarda al poporului muncitor din tara asta! Iar dupa 1989 ei au revenit PE FATA pe scena politica. Pe fata au inceput sa poarte camasi verzi, pe fata au inceput sa-l comemoreze pe asasinul rasist Codreanu, pe fata au inceput sa ceara reabilitarea unui SI MAI MARE asasin rasist, Ion Antonescu (era sa scriu o prostie la faza asta, dar pe blog folosesc numai limbaj decent). Dar n-au prea avut mare succes la capitolul partide fasciste. Partidul „Romania Mare”, care a avut o puternica componenta fascista, a intrat in degringolada dupa 2000. Partidul lui Becali a intrat in cadere libera dupa 2008-2009. Asa-zisa „fundatie crestina Noua Dreapta” n-a reusit sa se inregistreze ca partid. Partidul „Pentru Patrie”, fatis legionar, a ramas un ilustru necunoscut pe scena politica. Atunci ce s-au gandit legionarii nostri? Ca sa dea bine la public s-au gandit sa atraga in randurile lor un asa-zis „superstar”, un asa-zis „simbol national”, si anume fostul campion de kickboxing Daniel Ghita. Ca sa dea si mai bine la publicul tinut in cumplit intuneric de capii Bisericii Ortodoxe, au inceput sa ceara ca Becali la vremea lui „un rol sporit pentru Biserica Ortodoxa, care este unul din CAPII hotiei capitalisto-mafiote si imperialiste din tara asta. Ca sa mai atenueze din criticile venite de la comunitatile evreiasca si roma s-au gandit sa-si mai cosmetizeze legionarismul, facand-o pe „diluatii”, pe „moderatii”, aproape pe „sfintii”- vedeti, noi nu suntem cu legionarii, de delimitam cu Codreanu, Horia Sima si (pe moment) de Antonescu, noi suntem „doar” cu Nichifor Crainic. Ce nationalisti nevinovati suntem noi, suntem „doar” cu Nichifor Crainic! Vedeti, nu muscam, noi suntem „doar” cu Nichifor Crainic!

Frumos, nu-i asa? Sa fii „doar” cu Nichifor Crainic, ce miscare cu castig asigurat! Ce spune numele acestui ilustru necunoscut pentru evrei si romi? Mai nimic. Majoritatea romilor au auzit doar de Antonescu si Codreanu ca fiind in istoria Romaniei exponentii genocidului rasist. Majoritatea evreilor la fel. Romii si evreii mai cititi au auzit, ce-i drept, si de Nichifor Crainic, insa, din pacate, elita intelectuala a romilor si indeosebi a evreilor este ea insasi corupta de fascism. Doar Israelul si America crestina sunt aliati pe fata impotriva „primejdiei islamice”, nu? Doar liderii organizatiilor evreiesti din Europa tac din ce in ce mai mult in legatura cu Pegida si Le Pen, nu? Si de ce, din punctul de vedere al fascismului, nu ar tace? Fascismul evreiesc si fascismul crestin sunt aliati impotriva imigratiei musulmane, a miscarii de eliberare a poporului palestinian, a Iranului, care practic singura tara musulmana care-i mai sprijina pe palestinieni. Pasenta se cam potriveste. Se inteleg bine fascistii evrei cu fascistii crestini in Europa, se inteleg bine in lume, de ce nu s-ar intelege si in Romania? Parerea noastra e ca sunt cam slabe sansele de a-l vedea pe Alexandru Florian combatand prea tare pe acest PRU. In privinta liderilor romi, iarasi lucrurile nu stau foarte bine din punctul de vedere al antifascismului. Sunt cunoscute relatiile bune ale multor interlopi de origine tiganeasca cu Gigi Becali. Iar daca se inteleg cu Gigi Becali de ce nu s-ar intelege si cu PRU?

Iata insa ca pe scena politica a Romaniei mai suntem si noi. Desi nu suntem deloc inregistrati, ba chiar ne paste primejdia aruncarii in inchisoare, primejdie care NU-L paste deloc pe dizidentul de prime-time Daniel Ghita, noi EXISTAM si vom EXISTA indiferent de cate noi Doftane s-ar construi in tara asta pentru noi. Noi existam si luptam. Noi STIM cine a fost acest Nichifor Crainic si vom SPUNE LUMII INTREGI cine a fost Nichifor Crainic!

Cine a fost Nichifor Crainic?

Nichifor Crainic, stimati tovarasi muncitori, stimati tovarasi romi obisnuiti (adica saraci), stimati evrei cinstiti, acest Nichifor Crainic a fost MENTORUL spiritual al lui Codreanu, Horia Sima si Antonescu. Nichifor Crainic, stimati tovarasi muncitori, stimati tovarasi romi obisnuiti (adica saraci), stimati evrei cinstiti (cat de putini ati mai ramas, nu conteaza), Nichifor Crainic a fost MENTORUL celor care v-au ucis stramosii in 1940-1944! Nichifor Crainic a fost IDEOLOGUL, a fost MENTORUL, a fost PARINTELE SPIRITUAL al celor care au omorat ZECI DE MII SI SUTE DE MII DE EVREI SI ROMI in 1940-1944! Asta a fost el!

Deci ce aveti voi de castigat daca sustineti PRU?

NIMIC!

Vreti sa fiti cersetori ca la palatul lui Becali, vreti fascistul cu o mana sa va mangaie pe cap si cu cealalta sa va DENIGREZE STRAMOSII, stramostii vostri omorati de DISCIPOLII LUI NICHIFOR CRAINIC in 1940-1944? Asta vreti sa fiti? Sau vreti sa fiti oameni DEMNI, fiindca numai un om demn poate fi un om liber, oameni care-si cinstesc stramosii, oameni care nu mai vor sa vina fascismul la putere, oameni care nu mai vor sa mai vina in Romania un nou Holocaust? Fiindca asa cum au facut discipolii lui Nichifor Crainic Holocaust acum 70 de ani si ceva asa vor face si acum daca vin la putere. Fascismul, stimati tovarasi, stimati frati ai nostri intru suferinta, este MEREU SI ORIUNDE ACELASI. Fascismul a fost, este si va fi o unealta a burgheziei pentru dezbinarea proletariatului, o unealta a bogatilor pentru dezbinarea celor multi si saraci, pe criterii de rasa (in cazul evreilor si, acum, mai ales romilor) sau pe criterii de religie (stim noi bine ca acesti PRU-isti au fost foarte activi, mai mult sau mai putin incognito, in „protestele” care au dus la acea oribila profanare de moschei din toamna anului trecut).

Acum 70 de ani au fost evreii si romii victime ale Holocaustului fascisto-rasist. Acum urmeaza la rand mai ales romii si imigrantii musulmani. Astea sunt planurile fascismului la ora actuala, cel putin in tara noastra si in restul Europei, mai ales al Europei de Est.

Pentru ca in afara de partidul fascist care sa comande exista DEJA o periculoasa organizatie pur terorista atasata acestui partid, si anume „Patrula Vlad Tepes”. Scopul sau declarat: lupta cu „interlopii” si cu „elementele antisociale”. Scopul sau real: atacarea ROMILOR SARACI, a PERSOANELOR FARA ADAPOST (dupa modelul „brigazilor mortii” din Brazilia anilor 1980 si 1990, care au omorat sute de mii de oameni ai strazii, vanzandu-le organele traficantilor de asa ceva) si, in perspectiva, a IMIGRANTILOR MUSULMANI, oameni de asemenea in mare majoritate saraci, care vin in mare majoritate doar cu hainele de pe ei si care apartin si vor apartine in mare majoritate proletariatului roman. Patrula pretinde ca pana acum a atacat doar „interlopi”. Asa sa fie oare? Vrem si noi sa vedem un mare interlop, un ADEVARAT interlop, unul cu aur si palate, batut de Daniel Ghita si oamenii lui. Vedem asa ceva? NU, nu vedem. Patrula a batut, bate si va bate doar OAMENI SARACI, romi, romani sau imigranti musulmani. Cum sa-i bata pe aia care se au bine cu Becali, fratele de pahar si de invarteli al liderului PRU? Oameni buni, ganditi si ascultati-ne pe noi. Noi va spunem INTODEAUNA ADEVARUL, doar ADEVARUL si NUMAI ADEVARUL!

Mai nou, PRU si cu huliganul-sef Ghita se mai dau si aparatori ai padurilor, pozand plini de mandrie incadrati intre multi, multi, cameramani. Dar noi, care am mai fost si la proteste reale, stim bine cum arata protestatarii ADEVARATI si aia falsi. PRU pur si simplu nu poate sa se strice cu Biserica Ortodoxa, unul din cei mai mari beneficiari de retrocedari ilegale din tara asta, si implicata in multe afaceri necurate cu despaduriri.

La PRU totul este DEMAGOGIE, MINCIUNA SI INSELATORIE FASCISTA. Totul pentru a dezbina proletariatul, ridicand pe romani contra romilor si imigrantilor, pe ortodocsi contra musulmanilor si „sectarilor”. Mare atentie, tovarasi la acesti lupi in piele de oaie! Mare atentie! Ii putem lua in ras acum, ca sunt mici, dar mic a fost si Hitler inainte de a veni la putere, mici au fost si Sima si Antonescu inainte de a veni la putere. Daca nu luam atitudine acum contra lor urmarile ar putea fi mult mai grave decat doar dezbinarea proletariatului. S-ar putea ajunge la pogromuri- in Germania fratilor PRU de la Pegida ele au si inceput, din pacate-, si, mai grav decat atat, se poate ajunge chiar la UN NOU HOLOCAUST!

 

Proletari de toate nationalitatile si credintele religioase, activisti de mediu cinstiti, oameni care vreti cu adevarat binele tari, condamnati fascismul, condamnati pe urmasii spirituali ai instigatorului la genocid Nichifor Crainic, condamnati pe urmasii teroristilor legionari, condamnati pe cei care vor sa fie urmasii lui Codreanu, Sima si Antonescu! Alaturati-va MARXISMULUI, care este UNICA SALVARE A ROMANIEI SI A INTREGII OMENIRI! Alaturati-va Partidului Comunist din Romania, care merge pe linia marxismului si va merge intotdeauna pe linia marxismului!

MOARTE FASCISMULUI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

PENTRU SCOATEREA DIN GROAPA A LUI NICHIFOR CRAINIC SI SCUIPAREA PUBLICA PE OSEMINTELE LUI !!!!!!!!!!!!!!!

LA SPANZURATOARE CU LIDERII PRU!!!!! LA SPANZURATOARE CU CEI CARE SE VISEAZA URMASII CRIMINALILOR CODREANU, HORIA SIMA SI ION ANTONESCU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anunțuri

4 gânduri despre “Partidul „Romania Unita” partid fascist, patrula „Vlad Tepes” organizatie rasista si terorista!

  1. Un articol la fel de fascist.Fara autor.Da,comunismul a facut mult pentru țara,dar are si el victimile lui.Nu puține.A avut latura lui crestină,chiar daca îl nega pe Dumnezeu.Nu-l poți scoate din istorie pe Ion Antonescu.Nici pe Nicolae Ceausescu,cum vor cei de azi.
    Iar fara Dumnezeu?Unde ajungem?La familiile din doi barbați sau doua femei.
    Avem nevoi de armonie,ce sens sa mai suflăm în cenusa istoriei?

  2. Antonescu a fost un criminal si o sluga a fascismului. El nu are ce sa caute in panteonul eroilor neamului alaturi de patrioti ca Ceausescu sau Dej. Moarte fascismului. Scuipam public pe memoria lui antonescu.

  3. Nu numai nichifor crainic este un mentor al legionarilor fascisti si nae ionescu,la fel de periculos.iar cultul desantat al lui antonescu e josnic,ne duce in oprobiu public.nu trebuie sa uitam ca fascismul si imperialismul sovietic,care nu a fost comunism,a fost doar o tradare a ideilor comuniste au inceput cel mai groaznic razboi din istorie,al doilea razboi mondial care a facut zeci de milioane de morti intr o lupta absurda pt suprematie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s