Xi Jinpin, ca basistii

Avantul sectorului privat din China este cunoscut de toata lumea. Atat de mult a crescut el in cei 40 de ani de la rasturnarea socialismului in China, survenita imediat dupa moartea Marelui Mao, ca in prezent, cel putin dupa Hurun, acest sector a propulsat China pe primul loc in lume la numar de miliardari.

Dar iata ca si sectorul de stat se comporta in mod capitalist. Iata ca si sectorul de stat, care ar trebui, dupa mintea celor nescoliti in marxism, sa fie „intotdeauna socialist”, functioneaza ca sectorul privat, maximizand profitul pe seama muncitorilor. Sectorul de stat din China a maximizat cumplit profitul pe seama muncitorilor in anii 1990, cand s-au desfiintat nu mai putin de 40 de milioane de locuri de munca, in asa-zisele „sectoare nerentabile”, nerentabile pentru burghezia chineza luata in ansamblu si nu pentru societatea chineza luata in ansamblu. Si iata ca el se pregateste sa maximizeze profitul pe pielea celor ce muncesc si in anii care urmeaza. Linia oficiala a Partidului Capitalist Chinez este acum ca se vor desfiinta „doar” 1,8 milioane de locuri de munca, in ramurile miniera si siderurgica, dupa cum se poate vedea aici:

http://en.people.cn/n3/2016/0309/c90000-9027770.html

Sa ne gandim insa ca, raportat la marimea populatiei, asta s-ar traduce in tara noastra prin mai mult de 20 000 de locuri de munca desfiintate.

Urmarea acestui fapt va fi o si mai adanca consolidare a capitalismului, o si mai puternica intarire a burgheziei pe seama oamenilor muncii, carora, atat in mediul privat cat si in cel de stat, li se iau sapte piei de pe ei pentru a ingrasa ceea ce a devenit, cel putin ca numar de miliardari, PRIMA OLIGARHIE a Planetei. Dar prostii de-asta sunt prosti, ca sa nu vada nimic. Ne asteptam ca in cercurile social-tradatorilor de la noi si din toata lumea, „Cantarea capitalismului chinez” sa continue neabatuta. Social-tradatorii, ah, ce specie subumana vrednica de streang!

Dar in afara de social-tradatorii dengxiaopingisti care, sub masca „socialismului” canta cea mai cumplita dictatura capitalista din lume (la egalitate doar cu cea americana si rusa), mai suntem si noi! Noi, marxistii autentici, care, calauziti de datoria sacra pe care o avem fata de Cauza celor multi si asupriti din lumea intreaga, propagam si vom propaga linia marxista in toate problemele cu care se confrunta clasa noastra, in China, Romania sau oriunde in lume! Noi, marxistii autentici, vom combate toate minciunile dengxiaopingiste si vom calauzi clasa muncitoare din Romania, China sau oriunde in lume, catre un noul val de Revolutii, val care, de data asta, nu va mai lasa din lumea burgheziei nici piatra pe piatra!!!

 

Traiasca Marxismul, unica Lumina a Omenirii, unica Salvare a Omenirii!

Moarte tradatorilor dengxiaopingisti care au restaurat capitalismul in China!

Traiasca Noul Partid Comunist Chinez! Traiasca Noua Revolutie Socialista Chineza!

Pentru o China Rosie intr-o Lume Rosie!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s