Declaratie cu privire la Holocaust si antisemitism

Partidul Comunist din Romania constata cu profunda ingrijorare o recrudescenta, chiar puternica, a antisemitismul atat in lume cat si in Romania. Putem vedea numerosi internauti care incita la ura si discriminare contra evreilor iar in mediile mai „respectabile” este la mare cinste negarea Holocaustului contra evreilor (numit si Shoah), a cumplitei tragedii traite de poporul evreu in al doilea razboi mondial, cand Hitler, cel mai mare criminal din Istorie, si aliatii sai, au dat literalmente foc Europei.

Tinem de aceea sa precizam pozitia noastra in privinta antisemitismului si a Holocaustului contra evreilor.

1. Partidul Comunist din Romania, asemenea inaintasilor nostri, a respins si respinge cu hotarare antisemitismul, considerandu-l o tentativa ordinar de josnica a burgheziei, in special a marii oligarhii, de a DEZBINA clasa muncitoare pe criterii etnice sau, in anumite variante, religioase. Antisemitismul, asemenea rasismului, asemenea suprematiei albe, asemenea antitiganismului, islamofobiei sau antimaghiarismului, dezbina clasa muncitoare facand jocul burgheziei, al oligarhiei si, in ultima instanta, al imperialismului, indiferent ca e imperialism vestic sau imperialism estic. Partidul Comunist din Romania se situeaza pe pozitia Marelui Lenin din 1919, care spunea: „Nu evreii sunt dusmanii celor ce muncesc, dusmanii celor ce muncesc sunt capitalistii din toate tarile”. Lenin considera ca printre evrei clasa muncitoare rusa are atat aliati, pe evreii muncitori, care sufera sub jugul capitalului, cat si dusmani, pe evreii capitalisti, care exploateaza clasa muncitoare, inclusiv pe muncitori evrei „de-ai lor”. La fel consideram si noi, in Romania, cand vorbim de prietenii si dusmanii clasei muncitoare din Romania.

2. Partidul Comunist din Romania considera negarea Holocaustului comis de Hitler si aliatii sai impotriva evreilor, sau fie si minimalizarea sa, drept CEA MAI PERICULOASA forma de manifestare a antisemitismului in zilele noastre, deoarece confera criminalilor antisemiti, cu mentalitate si suflet de criminali ordinari, respectabilitate. Intre dusmanul fara respectabilitate si cel cu respectabilitate cel mai periculos este ultimul.

3. Partidul Comunist din Romania accepta cifra de 6 milioane de evrei ucisi de Hitler si considera orice negare a acesteia o crima contra Adevarului istoric.

4. Partidul Comunist din Romania accepta cifra de 200 000 pana la 300 000 de evrei ucisi de sluga lui Hitler Antonescu pe teritoriul Romaniei si al Transnistriei si considera orice negare a acestei cifre drept o crima contra Adevarului istoric.

5. Partidul Comunist din Romania se pronunta pentru PEDEPSIREA CU INCHISOAREA a negarii sau minimalizarii Holocaustului, asemenea gloriosilor nostri inaintasi care au facut din Uniunea Sovietica prima tara din lume care a interzis prin lege antisemitismul, cu pedepsirea cu inchisoarea a antisemitilor activi.

6. Partidul Comunist din Romania doreste predarea Holocaustului comis de Hitler si aliatii sai impotriva evreilor in TOATE scolile romanesti, incepand chiar cu primul an in care elevii studiaza istoria.

7. Partidul Comunist din Romania sustine deschiderea unui Muzeu al Holocaustului impotriva evreilor, cu accentul pe Holocaustul comis de Antonescu in Romania si Transnistria.

8. Partidul Comunist din Romania se pronunta pentru pedeapsa cu inchisoarea atat pentru cei care neaga sau minimalizeaza Holocaustul impotriva evreilor cat si pentru cei care glorifica sau doar „apara” pe criminalii impotriva Umanitatii de Hitler si Antonescu, precum si pe acolitii lor. Fantoma monstruoasa a criminalui fascist Antonescu trebuie ingropata in Romania DEFINITIV!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s