Rusinea de a fi bogat

Exista pe Pamant o specie de paraziti criminali mai rea decat toate celelalte la un loc: BOGATII, marii patroni!

Cine sunt ei?

MARII HOTI. A fi bogat, a fi mare patron, inseamna a fi MARE HOT! Asa cum in mod genial a aratat Marx in lucrarea sa „Capitalul”, orice patron care angajeaza forta de munca este un hot, un hot de plusvaloare, un neom care fura munca omului, adica a omului normal, adica a MUNCITORULUI! Prin urmare, daca un patron este un hot rezulta ca un mare patron este un MARE hot.

Si totusi burghezia ne invata zi de zi, ceas de ceas, in proportii de masa, pe toate caile, pe toate canalele de Tv, in toate ziarele, in toate scolile, cuibarindu-se, prin postacii ei, chiar in retelele de socializare, sa o iubim! Culmea nesimtirii, culmea nerusinarii, hotul invata pagubitul sa il iubeasca pe hot! Pana aici am ajuns, oameni buni, ca hotul sa ne invete sa il iubim si sa-l „respectam”! Aceste sentimente nobile numite iubire si respect au ajuns sa fie manipulate de dusmanii Omenirii in folosul lor. Si multi, din pacate, chiar au ajuns sa-i creada pe nemernici! Oameni saraci au ajuns sa se extazieze in fata MIZERIILOR subumane ca Becali sau Tiriac sau Fane Spoitoru (despre morti numai de rau)! Oamenii furati au ajuns sa fie fericiti ca pupa mana HOTILOR care i-au furat!

Dar omule, gandeste-te o clipa, chiar se merita?

Hai sa vedem mai bine, mai in detaliu, mai la bani marunti, cine sunt cu adevarat acesti monstri numiti bogati! Hai sa ne uitam putin la fapte!

Bogatii sunt CHIAR MAI RAI decat ai fi tentat sa crezi la prima vedere.

A fi bogat inseamna a trai in lux, a te scalda in miliarde, in timp ce alti oameni mor de foame!

A fi bogat inseamna a sta in palate in timp ce alti oameni nu au unde sa stea, in timp ce altii mor iarna cu miile din cauza ca nu au unde sa stea!

A fi bogat inseamna a te da cu Lamborghini, cu Ferrari, cu Bugatti sau Maseratti in timp ce copii mici sau batrani mor de foame, de sete, de frig, de boli ale saraciei!

A fi bogat inseamna NEPASARE fata de suferintele altora! Asta vrem noi sa crestem, oameni care nu dau doi bani pe suferintele altora? Oare omul, Romania, Omenirea, Planeta, au nevoie de oameni care nu dau doi bani pe suferintele altora, sau de oameni care se ajuta unii pe altii? Dar cum putem CU ADEVARAT sa ne ajutam unii pe altii cand unii merg cu Lamborghini, eventual si placat cu aur, in timp ce altii mor de foame? Nu am avea cum.

A fi bogat inseamna sa nu dai doi bani pe suferintele altora si sa te mai si lauzi cu asta in timp ce tu ar trebui de fapt sa fii IN STREANG pentru asta! In streang pentru SIMPLUL FAPT ca tu ai palat si Lamborghini in timp ce altul moare de foame!

Dar a fi bogat nu inseamna doar nepasare fata de suferintele altora ci si FURT DIRECT deoarece, cum am spus mai sus, Marx a aratat cu DOVEZI INCONTESTABILE, ca bogatii FURA pe saraci, ca patronii FURA pe muncitori! Deci de copiii aia care mor de foame, de copiii aia care nu se duc la scoala de saraci ce sunt, de aurolacii care se drogheaza pana la moarte, de oamenii fara adapost care mor de frig iarna, esti VINOVAT DIRECT, nu doar indirect!

A fi bogat inseamna nu doar crima si nepasare (adica dubla crima) fata de oameni ci si fata de alte specii.

Stiati ca din cauza setei de lux a bogatasilor, mai ales a celor chinezi, sunt omorati in masa elefantii in Africa?

Stiati ca din cauza setei de profit a patronilor de companii de ulei de palmier se taie in masa padurile Indoneziei, care constituie al treilea plaman verde al planetei?

Stiati ca din cauza setei de profit a patronilor din industria de automobile creste neincetat poluarea si mor recifele de corali? Stiati ca din cauza setei lor de profit creste nivelul marii si oameni din tot mai multe tari se vad literalmente inghititi de ape? Desigur, deocamdata se intampla doar prin insulite din Pacific precum Kiribati, dar cand se va intampla si in alte locuri ce veti face? Ii veti mai admira pe bogati sau veti incepe sa mai si ganditi? Sper sa nu fie prea tarziu pentru asa ceva, totusi… Pe de alta parte din moartea coralilor nu sufera doar coralii insisi ci si pestii care depind de ei iar asta afecteaza, inevitabil, vietile pescarilor, ale unor oameni in carne si oase, de care tie poate nu-ti pasa dar care hranesc pe oameni, nu ii jefuiesc ca Becali, Tiriac sau Bill Gates.

Stiati ca din cauza setei de profit a patronilor din marile puteri se pregateste un razboi NUCLEAR, adica un razboi atat de cumplit cum lumea nu a cunoscut pana acum, un razboi care poate efectiv sa extermine Omenirea sau sa o intoarca, in cel mai bun caz, la Epoca de Piatra? Din cauza unor mega-patroni spurcati care nu se mai ajung cu ce au, risti TU sa mori, impreuna cu TOT ce ai mai scump, sa nu uiti asta! Mai iti vine sa admiri pe bogati dupa ce ai aflat asta?

Daca vrem sa supravietuim ca specie, daca vrem sa scapam nu doar de moartea individuala prin saracie ci si de moartea intregii specii umane, trebuie efectiv sa UCIDEM BOGATUL DIN NOI, asta trebuie sa facem!

Sa invatam sa ucidem bogatul din NOI pentru a putea ucide CLASA bogatilor, pentru a-i lua mijloacele de productie si a le transforma in proprietate colectiva, care sa lucreze pentru binele tuturor nu doar al patronilor!

Daca vrem sa salvam Omenirea trebuie sa ucidem capitalismul, sa ucidem clasa burgheza, dar pentru a ucide clasa bogatilor trebuie intai si intai sa ucidem pe bogatul din NOI, sa invatam sa ucidem VISELE de imbogatire, sa invatam sa ucidem ADMIRATIA fata de bogati, sa-l ucidem pe Becali din noi ca intr-o buna zi sa putem sa-l ucidem pe Becali si in realitate!

Sa invatam sa transformam iubirea de bogati in URA fata de bogati, sa invatam ca ESTE RUSINE sa fii bogat! Da, este RUSINE sa fii bogat, deoarece bogat egal HOT, bogat egal CRIMINAL, bogat egal UCIGAS, ucigas de oameni saraci, ucigas de elefanti, ucigas de recife de corali, ucigas de paduri, ucigas in masa cu bomba atomica, ucigas al SPECIEI noastre! Ce este oare mai important decat supravietuirea speciei noastre? Exista oare ceva mai important pe lumea asta decat asta?

Omule simplu, omule sarac, invata sa URASTI BOGATUL. Omule simplu, omule sarac, invata sa iti urasti PROPRIILE VISE de imbogatire, invata sa le smulgi din sufletul tau ca pe niste buruieni care-ti otravesc sufletul, pentru ca astea nu sunt vise, sunt HALUCINATII DE DROGAT! A visa sa fii Becali, a visa sa fii Bill Gates, inseamna nu un vis frumos ci un COSMAR, un cosmar mai rau decat toate cosmarele de pe Elm Street la un loc! Invata sa te trezesti din cosmar pana nu e prea tarziu! Invata sa smulgi buruienile din sufletul tau, invata sa urasti bogatul din tine!

 

Sa ne unim sub cel mai Frumos, mai Nobil stindard din toate timpurile, stindardul Marxismul, al luptei pentru binele Omului, al luptei pentru binele Omenirii, sa rasturnam clasa spurcata a bogatilor pentru a zidi o lume noua, in care nu va mai fi exploatare, in care muncitorul nu va mai fi furat, in care muncitorul si copiii lui vor trai DECENT, cu speranta adevarata in suflet si incredere in ziua de maine, societatea SOCIALISTA, prima treapta catre Raiul pe Pamant care va fi societatea comunismului deplin!

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s