Comunismul pe înțelesul Feisbucarilor (varianta roșie)

13082722_997379870299130_1656584432413663267_nComunismul este singura ideologie care poate salva Romania si lumea intreagă din toate formele de sclavie, pentru ca marxismul, așa cum spune și tovarășul nostru președinte Radu Florin, este Știință, este o busolă care, folosita cum trebuie, nu da gres niciodata, este cea mai mare sursa de Lumina si de Putere pe care a inventat-o vreodata Omenirea in istoria ei. Nici lumina a o suta de Sori nu poate ajuta Omenirea sa lupte cu dusmanii ei asa cum o face lumina marxismului.

Partidul Comunist din Romania (PCdR) are ca ideal comunismul deplin, o lume in care nu vor mai exista saracie, exploatare, somaj, foamete, criminalitate si razboaie, o lume care, in comparatie cu ce avem acum, reprezinta raiul pe Pamant, adica cel mai adevarat rai cu putinta, de o suta de ori mai adevarat decat raiul religios. Noi inainte de 1989 nu ajunsesem inca in comunismul deplin, ci traiam doar in prima faza a comunismului, numita si socialism. Chiar daca mai erau si atunci lipsuri, cauzate de abaterea de la ideologie, ele nici nu se compara cu starea de saracie si inapoiere din Romania de dinainte de socialism sau cu starea de saracie si robie in fata corporatiilor straine din Romania de acum, de după 1989.

Cei care spun că toate acestea sunt o utopie, sunt cei care vor sa ne mențină în sclavia capitalismului, cei care vor sa facă profit pe spatele nostru, al celor amărâți! Numai cei rău intenționați crititică comunismul, de rare ori fiind vorba de prostie!

Așadar, am decis să fac acest contra-articol ca răspuns pentru site-ul „sereniti.ro” și doamnei Corina Bacanu, pentru a îi arăta, așa cum debitează dânsa „cum ar fi arătat comunismul tradus în termeni și comportament de Facebook”, într-un mod asemănător cu cel din mizeria ei de „articol”:

1. Fiecare va fi liber să facă ce vrea în limita bunului simț și al marxismului.

2. Cei care vor înjura capitaliștii pe internet vor fi recompensați.

3. Aici, la al treilea punct, domnișoara de la site-ul „sereniti.ro” spunea că „Laicurile se dau și se primesc pe bază de cartelă.” Dacă nu știai dragă Corina Bacanu, acea raționalizare din anii 80 era cauzată de plata datoriei către FMI, datorie ce a fost plătită integral în 1989. Acești bani au fost folositi pentru modernizarea industriei și construirea de locuințe pentru tineri! Ceausescu a lasat dupa 1989 o țară cu zero datorii și cu o industrie puternică și performantă!

4. La acest punct, domnișoara Corina a pus accentul pe egalitate și cum noi vrem să-i facem pe toți niște „roboți egali”. Tot ceea ce pot spune este faptul că bate câmpii, iar comunismul/socialism nu propune o „egalitate totală”, ci doar egalitatea în drepturi și muncă, dreptul de a avea oricine acces la educatie, locuri de muncă decent plătite și lipsite de exploatarea unui patron gras și slinos!

5. Suntem în secolul 21 și e nevoie de un partid comunist care sa fie IN ACELASI timp anti-revizionist si modern, iar fără greșelile din trecut nu am fi știut azi ce trebuie schimbat în bine!

6. La al șaselea punct, din nou într-un mod grotesc și totodată prostesc, domnișoara Corina pune accent pe lipsa alimentelor. Cum am mai spus și la punctul 3, plata datoriei către FMI a cauzat multe dintre aceste lipsuri, dar mai vin cu o completare și spun că aici era și o exagerare menită să-l discrediteze pe Nicolae Ceausescu. PCR dupa 1980 fusese infestat cu trădători care voiau să distrugă comunismul și să abată România de la drumul ei, aceștia au făcut tot posibilul să-l discrediteze pe Ceausescu pentru a se ajunge la momentul 89.

7. Comunismul este cel care, sub îndrumarea lui Ceausescu, ne-a adus modernitatea în societate. Un bun exemplu este metroul din București, pe care nu l-am fi avut daca nu era comunismul.

8. Cum am mai spus, fiecare va fi liber să facă ce vrea pe internet în limita bunului simț. Ce înseamnă în limita bunului simț? Înseamnă: fară rasism( lucru respins de ideologia marxista), fără fanatism religios ( marxismul fiind o ideologie ateistă), fără promovarea însemnelor naziste etc. În rest fiecare va fi liber să facă tot ceea ce dorește!

9. Televiziunile vor fi contolate de stat, iar de asemenea vor fi difuzate mai multe posturi de calitate, atât cele românești cât și străine. Accentul se va pune pe posturile de știință și cultură!

10. Nu va ajunge nimeni la canal daca își spune o opinie despre comunism. La canal vor ajunge exploatatorii și cei care ne-au făcut să suferim timp de 26 de ani!

Bun, sper că acum ați înțeles mai bine ce înseamnă cu adevărat comunismul! Iar pentru cei care îl critică… puneți mâna pe niște cărți sau încercați să va dați seama care este realitatea. Comunismul înseamnă egalitate, dreptate, viață fără griji și eliminarea tutoror celor care fac rău omului și naturii! Comunismul nu iti dădea o casă de pomană, iți dadea o casă pentru a munci și a te dezvolta armonios în societate, nu ca în ziua de azi când este plin de oameni ce nu au o locuință sau un loc de muncă!

 

Acest articol a venit ca răspuns la http://www.sereniti.ro/comunismul-pe-intelesul-feisbucarilor/

 

Anunțuri

5 gânduri despre “Comunismul pe înțelesul Feisbucarilor (varianta roșie)

  1. Pingback: Profesorii, dușmanii poporului! | Pentru Comunism

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s