Despre Uniunea Tineretului Comunist(UTC)

Generaţia ’90-2000 este cea care în faţa pericolului capitalist poate să aibă un cuvânt greu de spus. Aşa am fost la început câţiva tovarăşi, am început a ne învârti pe lângă grupuri sau partide de stânga care până la urmă s-au dovedit a fi incapabile de a crea o punte spre schimbare, însă nu orice fel de schimbare, ci una întemeiată pe ideile Socialiste.

După ce am înţeles mai bine ce este şi ce vrea cu adevărat Socialismul ne-am hotărât să ne unim într-o mişcare de forţă cu o atitudine radicală şi revoluţionară, aceasta fiind Partidul Comunist din România(PCdR). Toţi ne dorim să luptăm pentru cauza dreaptă a Socialismului, o cauză a egalităţii sociale, o cauză a luptei de clasă, o cauză a unităţii între popoare, o cauză care îi apară pe muncitori, o cauză care doreşte să propulseze omenirea pe culmile evoluţiei sociale!

Cui ne adresăm

Ne adresăm şi vrem să informăm în special tinerii care vor să schimbe situaţia politică, socială şi economică din România, dar şi muncitorii sătui de exploatarea patronilor, nemulţumiţi de salariile date spre bătaie de joc, ţăranilor care sunt luaţi în râs de autorităţi şi care nu îi sprijină în vreun fel cu vreo reformă agrara, şomerilor care nu s-au mai, încadrat, în standardele cerute de patron, intelectualilor care privesc cu alţi ochi societatea decât cei manipulaţi de către propaganda capitalistă, în final de adresam tuturor romanilor care vor o schimbare în bine pentru această ţară şi care cred cu tărie în idealul Socialist.

Planul de acţiune în prezent

Momentan fiind încă la început de drum ne ajutăm de toate mijloacele pe care le avem la îndemână, mijloace cu care ne putem adresa şi cu care îi putem informa pe oameni de existenţa noastră dar şi de ceea ce vrem noi să facem.

Dorim să organizăm dezbateri publice, adunări ad-hoc între tineri dar şi conferinţe dacă ne va fi permis acest lucru. Vrem să avertizăm populaţia de pericolul spre care ţara aceasta nu numai că se îndreaptă ci chiar a început să îl cunoască în diferite moduri: sărăcie, injustiţie, corupţie, şomaj, inegalitate social şi manipulare capitalistă.

Pagina de Facebook a organizației: https://www.facebook.com/tineretul.comunist

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s