Profesorii, dușmanii poporului!

Cum spuneam, am promis de ceva vreme ca voi face acest articol intitulat „Profesorii, dușmanii poporului!”, pentru a arăta tuturor din această țară ce fac peste 90% din profesorii din România, niște ipocriți care, pentru 100 de lei in plus la salariu, îi pupă în cur pe capitaliști făcând propagandă anticomunistă!

Spuneți stop propagandei anticomuniste din şcoli şi licee!profesoriidușmaniipoporului

Pretutindeni în lume, sau aproape pretutindeni, tineretul este cel mai de stânga segment al societății. Dar la noi încă mai găsești foarte, foarte mulți tineri care să o ardă anticomunist, FARA MACAR SA STIE ce e comunismul pe care îl înjură cu atâta ardoare. Cum se explica asta? Atât profesorii cât și mass-media au avut un rol semnificativ în acest fapt timp de peste 20 de ani, în care nu au încercat să facă ceva util pentru tineret și societate, spălându-le creierul cu prostii anticomuniste. Profesorii de la noi sunt printre cei mai anticomuniști profesori din lume! Profesorul din Romania este o specie de om care scoate pe gura numai dezinformare, numai prostii, numai MINCIUNI! Propaganda anticomunista a papagalilor din mass-media n-ar fi nimic daca nu ar fi si papagalii de la catedra! De-asta munca noastră de luptă cu minciuna trebuie sa fie de doua ori mai intensă decât in alte țări.

Imediat după așa zisa „revoluție” din 1989, profesorii au fost printre lacheii principali ai propagandei anticomuniste, inițiată de către capitaliști. Aceștia și-au călcat în picioare toate principiile, ajungând printre uneltele principale de propagandă ale sistemului capitalist și al partidelor burgheze: PSD, PNL, ALDE, PDL etc. S-a ajuns la nesimțirea în care nu-i mai învață aproape nimic pe elevi, aceștia ajungând să dedice chiar ore întregi de curs aberațiilor lor anticomuniste, prin aceasta văzându-se clar că se dorește spălarea pe creier totală a tinerilor!

Din păcate în România, intelectualii, în special profesorii, care ar trebui sa fie cei mai deștepți oameni, sunt de fapt cei mai PROSTI. De ce? Pentru că peste 90% din ei sunt anticomuniști și susținători ai mascaradei burgheze care a împlinit anul trecut în decembrie 26 de ani, și pentru faptul că în tot acest timp aceștia au format generații ușor manipulabile! Or, anticomunist, se stie, egal prost, ca sa nu mai zic ca e si egal cretin, nemernic, fascist, rasist, criminal!

Partidul Comunist din România(PCdR) va combate prin toate forțele și mijloacele propaganda anticomunistă dusă de profesori, iar după venirea noastră la putere vom face o reformă totală în sistemul de educație, ce va semăna aproape din toate punctele de vedere cu marea Revoluție Culturală a lui Mao Ze Dong. Aceasta va consta în eliminarea unor profesori si reeducarea celorlalti prin munca autentica in folosul societatii inclusiv mai ales munca fizica și pregătirea de cadre noi de profesori, care să vină în ajutorul tinerilor și să cunoască adevăratele învățături marxiste, ce vor duce către evoluția societății!

Pentru tinerii care citesc acest articol și vor să afle adevărul, voi pune un link către articolul făcut de mine acum ceva timp, care vă va destupa mintea de minciunile așa zișilor „profesori”: Comunismul pe înțelesul „Feisbucarilor”

 

 

 

Anunțuri

3 gânduri despre “Profesorii, dușmanii poporului!

  1. nu este chiar asa, dupa lefurile si palmele pe care le primesc de la guvern si ei sunt un fel de proletari insa intelectuali, e adevarat ca ar trebui sa faca mai mult pentru educarea noii generatii. Ganditi-va ca teoreticienii clasei muncitoare au fost stiutorii de carte cu vederi avansate, de pilda sotii Nadejde care au fost socialisti si altii ca ei

    • Da, e adevarat. Daca citesti tot articolul iti vei da seama ce vrem sa facem… pana atunci profesorii prostesc elevii cu tot felul de aberatii! Exista si profesori buni, dar sunt putini… Daca guvernul le dadea palme trebuiau sa aiba alta viziune, si sa nu mai critice comunismul… ei continua sa sustina partidele burgheze

  2. Pingback: Profesorul mâncător de rahat și pupător de fund capitalist | Pentru Comunism

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s