Comunicat despre monumentul anticomunist „Aripi”

Nesimțirea de monument anticomunist numită „Aripi”, construită pe locul fostei statui a marelui Lenin din capitală, a costat peste 3 milioane de euro, ajungând chiar la 4 milioane. Oare cu acești bani nu se puteau face o grămada de lucruri utile pentru societate, pentru tineret? Aceasta suma, de 3 milioane de euro, putea fi utilizata în cu totul alte lucruri, nu in construirea unui monument anticomunist de rahat. Aici se vede încercarea burghezimii de a prosti si îndobitoci populația, prin promovarea nonvalorilor in societate si prin anticomunism. Astfel burghezimea speră să ne transforme in niște sclavi ascultători, care pun botul la aberațiile lor. Țara asta va dispărea daca nu înțelege că revenirea comunismului este salvarea ei!

Anunțuri

Un gând despre “Comunicat despre monumentul anticomunist „Aripi”

  1. Este nesimtirea PNL-ista,nu au platit suficient uciderea a 11000 de tarani saraci,desculti care cereau putin pamant sa poata trai si mai multe cinste din partea mizerabililor de arendasi evrei si greci.
    Unde este Tezaurul trimis de Duca in Rusia in 1917 ?
    Si multe mizerii liberale si regale.
    Cand am preluat gestiunea Romaniei de la Rege si partidele lui,ce am gasit ? 6 milioane de analfabeti,sistem de sanatate inexistent,speranta de viata cea mai mica din Europa,bogatanii se distrau,vindecau,golaneau la Paris,de romani nu le pasa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s