Comunicat despre pagina de facebook „Nicolae Ceaușescu”

Ne disociem in mod public de pagina „Nicolae Ceausescu” care terfelește în mod sistematic imaginea tovarășului Nicolae Ceaușescu prin asociere cu criminali fasciști precum Antonescu si Codreanu. Declarăm încă o data ca încercarea de a-l alătura pe criminalul fascist Antonescu si pe alții ca el imaginii tovarășului Nicolae Ceaușescu reprezintă un ATENTAT la imaginea tovarășului Ceaușescu, o încercare nu de a-l apară ci de a-l denigra. Burghezia investește in denaturarea comunismului, in distrugerea lui prin denaturare, la fel de mulți bani ca si in încercările de a-l interzice si pagini precum cea menționată reprezintă pentru comunismul romanesc un pericol tot atât de mare ca si figura sinistra a lui Iohannis.

__________________________________________________________

Actualizare

Au trecut mai bine de două luni de când pagina „Nicolae Ceaușescu” a postat tot felul de aberații prin care promova fasciștii si legionarii, noi reactionand imediat si contracarand postarea cu un articol pe blogul nostru , Pentru Comunism. În aceste două luni am crezut că cel care administrează pagina a înțeles greseala pe care a făcuto, asociandu-l pe gloriosul tovarăș Nicolae Ceaușescu cu criminalii legionari si fasciști, precum Antonescu (un mare criminal). Din păcate astăzi, pagina „Nicolae Ceaușescu” revine cu o postare mult mai gravă decât cea precedentă de acum două luni, o postare în care îi discreditaza pe comuniști și mișcarea comunista, si-l asciaza pe Ceaușescu cu mișcarea legionară. Acum va veți întreba care ar fii consecințele… Păi, promovând legionarii oamenii vor uita de adevăratul comunism, vor uita de ura față de cei care ne exploatează, ura Sfânta, stabilită prin marxism, fata de bogați, de burghezimea! Fascismul ne păcălește, ne face să credem că nu bogații sunt devină, ci evreii sau țiganii bogați, în realitate nu acestia fiind cei mai răi, ci chiar români de-ai noștri, exploatatori, burghezi. Comunismul este singurul care ne arată adevărul, prin faptul că orice burghez, indiferent de rasă sau religie este rău și exploatator!

Aceasta este imaginea manipulatoare postată de pagina autointitulata „Nicolae Ceaușescu”. Si ceilalți sunt interziși (Lenin, Stalin, Ana Pauker), nu doar cei din partea cu verde! Poza este manipulatoare. 

Iar Ceaușescu nu are ce căuta lângă legionari! Locul lui este lângă marii comuniști ai omenirii!

Anunțuri

3 gânduri despre “Comunicat despre pagina de facebook „Nicolae Ceaușescu”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s