Despre Partidul Socialist Român și alte formațiuni așa zis „COMUNISTE”

Pentru început voi veni cu câteva precizări despre organizația noastră. A nu se confunda PCDR cu PCdR. PCDR (PADRTIDUL COMUNITAR) este o porcărtie menșevică condusă de Ignatencu (agent al regimului burghezo moșieresc acutal și mare păcălici), în timp ce PCdR(Partidul Comunist din România) este ca un fel de lojă marxistă, nu un partid convențional așa cum credeți. Partidul Comunist din România este un partid REVOLUȚIONAR, constituit ca organizație, ce respectă cu sfințenie marxismul autentic!

Ce inseamnă un marxism autentic?

Marxismul autentic înseamnă să înfințezi un partid care să nu fie asemuit cu cele existente la ora actuală, adică să aibă un program 100% comunist și să se înregistreze numai dcă legea îi perimite asta cu programul comunist autentic, altfel calea urmată trebuie să fie a înființării unei organizatii, nu una deviantă ca cea a celor de la PSR! Un partid comunist lupta fără să fie inregistrat atunci cand legea nu-i permite sa participe la alegeri cu program 100% comunist, iar cand ii permite el imbina lupta electorala cu lupta extraelectorala, punand accent pe ultima, dar din păcate legea în țara noastră nu permite programul 100% comunist. Partidul Comunist din România, ca partid revoluționar a luptat pe toate fronturile în ceea ce privește propaganda contra fasciștilor și a falșilor comuniști atât în mediul online cât și pe teren, dovada constând în filmările noastre de pe YouTube.

DESPRE FALSESLE PARTIDE „COMUNISTE”

soviet-capitalist-temptations

Timp de 7 ani de zile, noi, membrii PCdR am incercat sa unim comuniștii români in vederea formării unui partid comunist adevarat, dar acest lucru a fost imposibil! De ce? Pentru că atât nPCR a lui Ignat, PAS/PSR a lui Rotaru si alte formatiuni au manifestat oportunism, fară a avea un program comunist real si nici intențile lor pe viitor nu erau cele dorite de noi! Astfel noi, PCdR, am ajuns la concluzia ca nu mai are rost sa discutam cu nimeni, treaba find clara, astfel am decis crearea unui partid revolutionar marxist, autentic comunist, orice discutie cu alte formatiuni fiind doar o pierdere de timp! Dacă ramaneam la stadiu de negocieri ne trezeam in anul 2050 ca ne aflam in acelasi rahat, astfel daca construim inca de pe acum un partid revolutionar, vom prinde comunismul chiar mai devreme de 2050! De noi ține sa construim aceasta mașinărie sublimă! S-au terminat negocierile cu clovnii de la nPCR si PAS, e timpul sa ne apucam de o treaba serioasa, iar cei mentionati in aceasta postare vor suferi consecintele pentru stagnarea miscarii comuniste!

PCdR este total împotriva PUTINISMULUI, care este la fel de rau ca și capitalismul occidental! De asemenea este total împotriva capitalismului din CHINA, și susținem clar faptul ca China NU MAI ESTE STAT COMUNIST, ci unul LA FEL DE RAU CA RUSIA ȘI CELELALTE STATE CAPITALISTE, lucru ce nu este recunoscut de celelalte partide „comuniste”, printre acestea numărându-se: nPCR – noul Partid Comunist Român(Condus de Petre Ignatencu); PSR/PAS – Partidul Socialist Român, fost Partidul Alternativa Socialistă ( Condus de Rotaru Constantin si de colonelul Dima Petrică, amândoi fiind ca și Ignat, agenți ai regimului burghezo mosieresc acutal ce doresc să abată mișcarea comunistă românească de la adevărata cale MARXISTĂ!) și să nu uităm de proaspătul PCR secolul XXI ( Condus de Constantin Cretu, un alt diversionist ce dorește să ne țină în loc).

TEORIA INFILTRĂRII

Noi, aducând în evidență mereu aceste aspecte pe paginile noastre (blogul „Pentru Comunism” și pagina dse facebook „Uniunea Tineretului Comunist), mulți au venit cu sugestia că: „De ce nu ne infiltrăm în aceste organizații?”; „De ce nu preluăm conducerea lor și să le ducem pe calea cea bună?”; sau „De ce nu încercăm să le distrugem din interior?”. Ei bine, răspunsul este că orice partid mensevic e un partid burghez si orice partid burghez e un partid ireformabil! Partidele burgheze care se dau comuniste, gen cele enumerate mai sus: nPCR, PSR etc. nu pot fi reformate pentru că în primul rând nu vom fi lăsați să face asta, iar în al doilea rând, chiar dacă să zicem ca reușim, vom constata ca nu am facut nimic, si ca am preluat controlul unui partid care nu ne poate oferi vreo perspectiva, unui partid inregistrat intr-un sistem capitalist, care ne-ar permite doar să candidăm, fără victorii pe termen lung împotriva capitalismului! În ceea ce privește distrugerea din interior, este la fel de inutilă ca cea a infiltrării, chiar implicând riscuri în plus față de reformare, toate acestea fiind dăunătoare pentrut noi, însemnând prăbușirea noastră, atât moral, cât și ca mișcare!

FALȘII COMUNIȘTI

Există la vârful acestor organizații oameni care nu doresc ca mișcarea noastră marxistă românească să evolueze, fiind ținută într-o stare vegetativă care nu ajută cu nimic proletariatul românesc aflat sub asuprire. Printre aceștia se numără liderul PSR, Rotaru, principalul responsabil de stagnarea mișcării comuniste din România, pe lângă cei de sub el care îl susțin în continuare și îl perpetuează în funcția de lider al PAS-PSR. Singura organizație care a reușit să spargă bariera stagnării fiind organizația noastră, Partidul Comunist din România!

În încheiere vreau să mai spun că nu exagerez cand spun ca PSR ar trebui să se numească PSR-SRI in loc de „PSR”. Cu socialismul nu prea au ei treabă, intrucat „socialismul de piata” este CAPITALISM. Dar cu SRI-ul au treaba chiar mult, incepand cu nea Rotaru ăla din varf, tătucul tuturor partidelor așa zis „comuniste”!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s