Profesorul mâncător de rahat și pupător de fund capitalist

Astazi am vrut și eu sa intru liniștit pe „feisbuc” și ca de fiecare dată rămân uimit de prostiile debitate și de dezinformare. Eu, având mulți tineri în lista stufoasă de aproape 1000 de persoane, pe mulți dintre ei necunoscandu-i personal, constat că se distribuie în draci textul fictivo-dezaxat de mai jos. Așa că voi face acest articol ca o continuare la vechiul „Profesorii, dușmanii poporului”.

„Un profesor de economie de la un colegiu din nordul Europei a declarat că nu a picat vreodată pe cineva la examen în afară de o grupă întreagă. Acea grupă de facultate a insistat că socialismul este funcțional și că nimeni nu ar trebui să fie sărac și nimeni bogat, toată lumea trebuie să fie egală!
Profesorul a hotărât atunci de comun acord cu studenții sa facă toată grupa un experiment asupra socialismului: se va face media tuturor notelor și fiecare va primi aceeași notă, astfel încât niciunul nu va pica și niciunul nu va primi nota 10.
După primul test, notele au fost adunate și impartite la numarul de studenti, si toti au primit un 8. Studenţii care au studiat intens au fost supăraţi dar cei care au învăţat mai puţin au fost bucuroşi peste măsură.
Cum cel de-al doilea test se apropia, studenţii care studiaseră puţin au învăţat şi mai puţin, iar cei care studiaseră mai intens şi-au spus că şi ei vor o “pomană”, aşa încât şi ei au studiat mai puţin. Media celui de-al doilea test a fost 6! Nimeni nu mai era fericit. Când a fost dat al treilea test, media notelor a fost 4. Notele nu au fost crescătoare deoarece au apărut certurile, acuzaţiile, ura, nimeni nu a vrut să înveţe pentru beneficiul altuia. Spre marea surpriză a tuturor studenţilor, toţi au picat.
Profesorul le-a spus că socialismul va pica în final deoarece, atunci când recompensa este mare, efortul pentru a avea succes este, de asemenea, mare. Dar când statul nu mai acorda acea recompensă, nimeni nu va încerca sau va vrea să aibă succes.
Nu putea fi o explicaţie mai simplă. Iată un scurt paragraf care sintetizează totul:
(Nu se poate legifera ca săracul sa fie liber iar bogatul în afara libertatii. Ceea ce primeşte o persoană, fără a fi muncit pentru aceasta, trebuie produs de cineva, care, la rândul ei, nu primeşte pentru ceea ce a muncit. Statul nu poate da cuiva ceva, fără să fi luat mai înainte de la altcineva. Când jumătate din populaţie vede că poate să nu muncească, pentru că cealaltă jumătate va avea grijă de ea şi când jumătatea care a muncit realizează că nu are sens să mai muncească, pentru că alţii sunt beneficiarii muncii lor, atunci, prietene, acesta este sfârşitul oricărei naţiuni. Nu poţi multiplica bogăţia divizând-o.)”

 

Aceasta „morală” ( așa o numesc tinerii „frumoși și liberi”), a venit ca o epidemie de ciumă pe contul meu de facebook, făcându-mi dimineața un calvar. Astfel am decis să fac acest articol ca un fel de antidot la aberațile pornite de capitaliști prin intermediul retelelor de socializare, și de ce nu, acest rahat poate fi și invenția unui profesor de pe la noi… ca nu am făcut degeaba articolul intitulat Profesorii = dușmanii poporului.

Toată lumea trebuie să fie egală?

Socialismul nu a propus niciodată să transorme oamenii în niște roboți care să gândească și să facă același lucru. Comunismul/socialismul a propus și propune eliminarea exploatării, aceasta însemnând eliminarea sclaviei salariale(salarii mici, conditii mizere de muncă etc.) și egalitatea… dar nu egalitatea așa cum capitaliștii încearcă să o denatureze șă să o transforme într-un fel de bau-bau, ci egalitatea de șanse (oricine să aibă dreptul la educatie, invatamant gratuit, sistem de sanatate gratuit etc.).

Eradicarea sărăciei este un lucru vital pentru o societate socialistă, lucru ce nu este dorit de capitaliști, deși acest lucru poate fi posibil, eradicarea sărăciei înseamnă moartea capitaliștilor, moartea marilor corporatiști și patroni(moartea burghezimii) care mențin omenirea și țara noastră în sclavie.

Comunismul/socialism nu propune o „egalitate totală”, ci doar egalitatea în drewatch_me_pooppturi și muncă, dreptul de a avea oricine acces la educatie, locuri de muncă decent plătite și lipsite de exploatarea unui patron gras și slinos!

Acest citat nu are nicio „morală”, ci este doar o manipulare grosolană, care dorește să-i facă pe tinerii noștrii să îi iubească pe patronii obezi super bogați și plini cu rahat, să transforme această generație de tineri care și așa e vai de capu ei, în niște pupători de curururi de patron gras și slinos!

Chestiunea notelor

Chiar marele tovarăș Mao Zedong spunea că notele nu reflectă gradul de inteligență sau îndemânare a unei persoane, acesta fiind susținut de exemple din viață, unde persoane care nu au avut note foarte bune la școală/facultate, ci doar note medii (7-8), s-au descurcat mai bine în societate față de cei care aveau numai 10 pe linie.

În citatul ciumatic care face subiectul articolului nostru se face un scenariu în care așa zisul profesor (mâncătorul de rahat) le dă studențiilor aceiași notă, ca să le arate cât de rău e socialismul și cât de tare în buci este dumnealui, bătându-și joc de stundeții lui și comportându-se ca un exploatator nenorocit.

„Profesorul le-a spus că socialismul va pica în final deoarece, atunci când recompensa este mare, efortul pentru a avea succes este, de asemenea, mare. Dar când statul nu mai acorda acea recompensă, nimeni nu va încerca sau va vrea să aibă succes.”

Nu zău? Ce recompensă ne-a dat capitalismul, când e plin de tineri care termină o facultate și tot la cules de căpșuni ajung… facultatea dându-i un șut în cur după ce o termină! În socialism fiecare avea locul de muncă asigurat după ce termina o facultate, ceea ce pot spune că este o recompensă extraordinară!

Concluzie: Bogații/burghezii sunt cei care nu fac nimic, butoaie pline de rahat și fițe care putrezesc pe scaunele din birourile lor, în timp ce angajații (proletarul sărac/săracii) muncesc de curg apele de pe ei ca domnul bogat să aibă mașini de lux în continuare și să-și continue viața de desfrâu!

Moarte capitaliștilor! Glorie eternă SOCIALISMULUI MARXIST AUTENTIC!

Link către articolul Profesorii, dușmanii poporului https://pentrucomunism.wordpress.com/2016/05/26/profesorii-dusmanii-poporului/

Anunțuri

Un gând despre “Profesorul mâncător de rahat și pupător de fund capitalist

  1. Pingback: Red News | Protestation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s