Cine sunt admiratorii monstrului Putin?

Ei sunt de mai multe feluri. In prima categorie intra oamenii cu vederi clar gresite, reactionare, care sunt diversionisti platiti de oligarhia rusa (si cateodata si de alte oligarhii) pentru prostirea oamenilor, iar in cealalta intra oameni sinceri, care doresc cu adevarat binele semenilor, dar care sunt prostiti crunt de propaganda celor din prima categorie. Cu alte cuvinte, manipulatori si manipulati.

In categoria manipulatorilor intra, de asemenea, mai multe categorii.

In primul rand intra cei din categoria lui Putin insusi. Cum Putin insusi e un FASCIST (reabilitarea criminalilor antisemiti, legile blasfemiei, etc.) rezulta ca pe fascistii adevarati fenomenul Putin nu poate decat sa-i bucure, nu? Cum altfel se pot explica laudele pe care le arunca pe persoana lui funesta fascisti funesti precum coana Le Pen, Vona Gabor, Volen Siderov, Trump si altii? Ele sunt petalele de flori otravite pe care fascisti din toata lumea le arunca pe campionul olimpic la olimpiada groazei fasciste! E adevarat, exista si fascisti care il urasc pe Putin. E vorba de cei din tari cu puternice sentimente anti-ruse, precum Estonia, Polonia sau Ucraina. Insa miscarea fascista mondiala IN ANSAMBLUL ei este pro-Putin, asta nu se poate nega. Niciun om serios nu poate nega asta. Din Texasul unsurosului miliardar Trump pana in Londra lui Boris Johnson sau Nigel Farage si din Parisul toapei Le Pen pana in Ungaria lui Orban si Vona Gabor, Romania vadimistilor, becalistilor si PRU-istilor, Bulgaria celor din Ataka si Grecia celor din Zorile Aurii, ora exacta o cam da Putin.

Ce atrage atat de mult la Putin?

Despre fascismul lui Putin am vorbit pe larg in articolul meu de anul trecut „The Case for Neo-Tsarism”, asa ca trimit cititorii la el. Fara indoiala, sunt mai mult decat suficiente motivele pentru care fascistii din lumea intreaga sa-l iubeasca pe Putin. Se poate vedea foarte bine citind respectivul articol. Pentru a rezuma:

Pe Putin il iubesc cei care NU au nici minte nici suflet.

Pe Putin il iubesc cei care detesta faptul ca minoritatile au drepturi egale cu majoritatile, mai ales minoritatile in trecut defavorizate.

Pe Putin il iubesc cei care detesta faptul ca un negru poate ajunge in fruntea unei tari majoritar albe cum sunt Statele Unite. Sa fie o coincidenta faptul ca fanii fanului Trump al lui Putin sunt in majoritate rasisti? Nu, nu este o coincidenta. Fanii fanului lui Putin numit Trump sunt rasisti pentru ca ei se recunosc in discursul MIZERABIL de rasist al idolului lor Trump care, la randul sau, il are ca idol declarat pe Putin.

Pe Putin il iubesc cei care detesta faptul ca un alt negru AR PUTEA AJUNGE in fruntea Statelor Unite, sau un hispanic, sau un amerindian.

Pe Putin il iubesc cei care detesta faptul ca un rom ar putea ajunge in fruntea Romaniei.

Pe Putin il iubesc cei care urasc ca un ne-rus, un cecen, uzbec, tatar, baskir, etc., ar putea ajunge in fruntea Rusiei.

Nu vreau sa las impresia ca, prin prisma faptului ca Statele Unite au un presedinte negru, as considera imperialismul american un rau mai mic decat cel putinist. Am afirmat in repetate randuri ca linia PCdR este ca aceste doua imperialisme sunt LA FEL de rele la scara mondiala prin prisma faptului ca sunt aproximativ, cel putin din punct de vedere nuclear, la fel de puternice. Dar am dat exemplul cu Obama pentru a ilustra modul de gandire al fascistilor. Da, fascistii care considera ca numai un alb are dreptul sa conduca o tara majoritar alba sunt in general pro-Putin sau pro-fani ai lui Putin. Daca intram, la noi, pe grupurile „patriotilor”, care se plang de zor de „corectitudinea politica” care ne-ar fi „luat tara” o sa vedeti multi, multi fani Putin. Putin este admirat de cei care urasc ideea ca minoritatile ar putea ridica ochiii din pamant. Putin este iubit de cei care cred ca in tarile majoritar albe ne-albii au „prea multe drepturi”. Putin este iubit de cei care urasc denumirea absolut legitima de „rom”. Putin este admirat de cei care urasc faptul ca liderii comunitatilor evreiasca si roma au impus o interzicere a cultului criminalului rasist Antonescu, o interdictie care, au uitat ei sa cam mentioneze, nu prea se aplica.

O alta categorie de periculosi manipulatori ai poporului care trag spre Putin sunt FALSII COMUNISTI. In toata lumea falsii comunisti- si ma refer aici in primul rand la adeptii „modelului chinez” dengxiaopingist al „socialismului de piata” sunt si pro-Putin. Xi Jinpin insusi este pro-Putin, si asta prin prisma propriilor rivalitati inter-imperialiste pe care imperialismul chinez le are cu imperialismul american. Deoarece America este principalul rival imperialist al Chinei alianta dintre Xi Jinpin si Putin vine ca un fapt destul de firesc. De aici si incercarile dengxiaopingistilor de serviciu de a albi regimul putinist, de a promova enormitatea ca fascismul nu ar mai fi fascism si imperialismul nu ar mai fi imperialism. Cu ce gogosi ordinare vin acesti experti ai intoxicarii maselor, care si-au rodat abilitatile timp de decenii, de pe vremea cand Liu Shaoqui, mentorul lui Deng Xiaoping, ridica steagul rosu tocmai ca sa combata steagul rosu?

Ca fascismul nu ar mai fi fascism. Monstrul fascist Putin, reabilitatorul CRIMINALULUI ANTISEMIT Anton Denikin, vinovat de moartea a nu mai putin de 40 000 de evrei saraci in timpul Razboiului Civil Rus, si al ideologului antisemit Soljenitan, la care Putin se ducea cu flori inainte ca fosila barboasa sa dea ortul popii, devine cumva, in aceasta logica ilogica, un „antifascist”, un luptator contra fascismului in… Ucraina! Dar cum se poate, stimati tovarasi, stimati oameni cinstiti, care doriti binele semenilor la fel de mult ca si noi, cum se poate ca un luptator antifascist sa fie adulat de CEI MAI MARI FASCISTI AI LUMII si sa reabiliteze criminali antisemiti si mincinosi antisemiti? Cum se poate ca un astfel de combatant antifa sa omoare civili musulmani la Groznai si la Alep? Cine intelege sa-si foloseasca neuronii se va lumina. Cine intelege ca trebuie judecat cu creierul va iesi din sclavia mentala pe care ne-o fauresc sinistrii propagandisti putinisti in frunte cu Dugin-Goebbels si cu Chiril-Baghdadi!

Ca imperialismul nu ar mai fi imperialism. Apar pe net si circula din share-uire in share-uire tot felul de „studii” ale unor asa-zisi „experti marxisti” care vorbesc MULT DAR PE LANGA SUBIECT, cautand sa demonstreze ca Rusia actuala, desi este un mare exportator de capital, desi are un imperiu colonial imens, ar fi… neimperialista! Lumea trebuie sa stie ca degeaba vorbesti mult daca vorbesti pe langa. Articolele lungi nu au si nu pot avea calitatea de „studii” daca nu se refera STRICT LA SUBIECT. Iar daca atunci cand eu iti spun de exportul de capital rus tu spui ca de fapt e vorba de export de materii prime e clar ca NU prea ai habar de ce vorbesti. Invatati CONCEPTELE MARXISTE ELEMENTARE si pe urma mai discutam, stimati domni.

Ca Putin ar fi „impotriva oligarhilor”, ca ar fi de acord cu capitalismul in general dar marile industrii, industriile strategice, le-ar dori in mainile statului, de parca proprietatea de stat in sine ar avea in ea ceva socialist.

Oameni buni, gogoasa cea mai mare aici e. Cum pot acesti netrebnici sa ascunda oamenilor ca sunt MAI MULTI oligarhi SUB PUTIN decat inainte de Putin? Cum se poate, netrebnicilor, sa ascundeti lumii ca in 2001 erau doar… 8 (OPT) miliardari in Rusia in timp ce acum, dupa 15 ani de pastorire a neo-tarului, sunt 77 (SAPTEZECISISAPTE)??? Asa lupta el cu oligarhii, MARIND numarul miliardarilor de APROAPE ZECE ORI???

Minciuna are picioare scurte iar asta inseamna ca zilele minciunii putiniste se apropie de sfarsit. Pentru ca vajnicul copoi al marxismului o va ajunge din urma si cand va pune coltii pe ea o va face ferfenita!

Anunțuri

Un gând despre “Cine sunt admiratorii monstrului Putin?

  1. Pingback: Red News | Protestation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s