Revolutia din Octombrie a fost revolutia TA! Lenin a fost Parintele TAU!

Ce s-a intamplat in Rusia acum 99 de ani?

Masele largi ale poporului rus, muncitorii si taranii saraci, sub conducerea bolsevicilor si a lui Lenin, au rasturnat pe exploatatori, pe bogatasii care se ingrasau din munca celor multi si au instaurat Puterea Sovietica, adica puterea celor multi. A fost cel mai DEMOCRATIC eveniment din toata istoria lumii de pana atunci!

7 Noiembrie 1917 este ziua Libertatii pentru cei multi, este ziua Dreptatii, a Echitatii si a Democratiei autentice, nu a celei falsificate de bogatasi si de slugile lor!

In urma Revolutiei din Octombrie 1917 (26 Octombrie 1917 pe stil vechi, 7 Noiembrie 1917 pe stil nou), Rusia a inlaturat sclavia capitalista si a trecut la SOCIALISM.

Ce este socialismul?

Este oranduirea DREPTATII si a ECHITATII. Este oranduirea in care muncitorul NU ESTE FURAT! In capitalism muncitorul numai DE FORMA este liber, in realitate el este exploatat de patron! Asa cum a aratat in mod genial Karl Marx, intemeietorul socialismului stiintific, patronul ii plateste muncitorului numai valoarea fortei de munca (adica valoarea mijloacelor de subzistenta, necesare traiului de azi pe maine) iar ce munceste muncitorul peste acoperirea acestei valori patronul ia PE GRATIS. De aici fenomenul imbogatirii patronilor din munca muncitorilor. Patronii aduna bogatii fabuloase, aduna milioane si miliarde, aur, iahturi si elicoptere, in timp ce muncitorii, care PRODUC totul, traiesc de azi pe maine, ba chiar sunt aruncati in strada in caz ca nu mai pot aduce profit stapanilor.

Marx a aratat totusi ca asta nu va dura vesnic. Marx a aratat ca IN UNIRE ESTE PUTEREA. Muncitorii au misiunea istorica de a se UNI impotriva patronilor, de a rasturna puterea lor si de a-i EXPROPRIA, transformand fabricile, minele, bancile, caile de comunicatii, pamanturile, in BUNURI ALE INTREGULUI POPOR. Acesta este inceputul SOCIALISMULUI, in care dispare exploatarea omului de catre om si se instaureaza Libertatea, Egalitatea, Dreptatea si Fraternitatea. A fi liber inseamna a nu fi exploatat!

Lenin, care a fost elevul cel mai bun al lui Marx, a luptat impotriva capitalismului in Rusia, care era pe atunci un imperiu intins pe doua continente, in care flagelul capitalismului se impletea cu alte doua flageluri: feudalismul si monarhia. In Rusia nu numai ca muncitorii erau asupriti de patroni ci si taranii semiiobagi erau asupriti de mosierii feudali si peste toti domnea tarul, ce traia intr-un palat cu o mie de camere si avea cele mai scumpe diamante din lume in timp ce poporul murea de foame si de mizerie.

In acelasi timp tarul, ca sa conduca mai usor, INVRAJBEA oamenii muncii, atatand ura de rasa, cea mai blestemata ura posibila, atatand pe rusi impotriva evreilor, pe azeri impotriva armenilor, etc. Popoarele ne-ruse traiau inca si mai rau decat poporul rus. In Asia Centrala analfabetismul atingea printre musulmani 99%, iar la unele popoare bastinase din Siberia, 100%. Evreii erau terorizati de huliganii tarului si milioane au fost nevoiti sa fuga din Rusia.

In 1914 tarul, mosierii si capitalistii, au aruncat Rusia in razboi, in primul razboi mondial, pentru a cotropi Constantinopolul si alte teritorii. Blestematul de tar avea bogatii de ii dadeau pe afara dar tot nu ii ajungeau, mai vroia si altele!

Lenin, tare ca o stanca, a condus lupta poporului rus impotriva razboiului, chemandu-i pe soldatii rusi sa intoarca armele si sa transforme razboiul imperialist IN REVOLUTIE. In februarie 1917 poporul l-a rasturnat pe tar dar din aceasta revolutie (Revolutia din Februarie) a iesit un guvern burghez care a continuat razboiul imperialist, alaturi de Anglia, Franta si America impotriva Germaniei, Austro-Ungariei si Turciei. De aceea Lenin a chemat poporul la o noua Revolutie.

In Octombrie 1917 (26 Octombrie pe stil vechi, 7 Noiembrie pe stil nou), chemati de salvele crucisatorului Aurora, muncitorii inarmati au rasturnat regimul terorii burgheze si au instaurat Puterea Sovietica, puterea care a interzis exploatarea omului de catre om. Rusia a iesit din razboi si a recunoscut popoarelor din fostul imperiu dreptul la a se desparti, adica a forma state independente.

Puterea Sovietica a desfiintat dictatura patronilor, inlocuind-o cu cea a oamenilor muncii. In socialism dispare exploatarea omului de catre om deoarece fabricile, bancile, minele, etc., sunt ALE INTREGULUI POPOR. Nu mai exista proprietate privata deci nu mai exista nici exploatare. A fost scoasa in afara legii si ura de rasa, Rusia lui Lenin fiind PRIMA tara din lume care a facut asta. In timp ce in America negrii erau linsati, in Rusia Sovietica orice fel de ura de rasa a fost scos in afara legii. Daca pe vremea tarului milioane de evrei au plecat din Rusia in America, pe vremea Puterii Sovietice mii de negri au plecat DIN America IN Rusia si unii au ajuns sa ocupe chiar functii inalte in stat!

Desigur, Rusia a revenit pana la urma la capitalism deoarece, dupa moartea lui Lenin si a succesorului sau, Stalin, s-a format o noua burghezie care a preluat puterea. Comunistii au desfiintat patronii dar nu au desfiintat si MENTALITATILE burgheze. Oameni cu haine de comunisti dar cu suflete de patroni, care exploatau pe ascuns clasa muncitoare, s-au strecurat in funcii si au inlaturat pe adevaratii comunisti. Tradatori ca Hrusciov si Gorbaciov au subminat socialismul iar pe urma au venit Eltan si Putin care au intors Rusia la capitalismul pe fata.

Dar Lenin si amintirea faptelor si ideilor lui traiesc in inimile noastre. Da, a fost o vreme cand Dreptatea a triumfat pe acest Pamant si, daca avem credinta in victorie, acea zi va veni din nou! Domnia patronilor a fost sfaramata candva, ea va fi sfaramata din nou! Va veni din noua ziua Victoriei! Va veni din nou ziua Dreptatii! Noi trebuie sa credem in ea, sa-i tinem minte pe marii nostri inaintasi, sa-i tinem minte pe Eroii care au luptat pentru noi, sa-l tinem in suflet si in minte pe cel mai MARE dintre Eroi, pe tovarasul Lenin!

 

Traiasca clasa muncitoare, jos burghezia!

Traiasca Marele Lenin, Parintele oamenilor muncii din lumea intreaga!

Traiasca amintirea lui Octombrie Rosu!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s