Comunicat in legatura cu alegerile din 11 decembrie

Burghezia va organiza, in decembrie, o noua mascarada intitulata „alegeri”. Care trebuie sa fie atitudinea noastra fata de ele?

Ca si fata de orice mascarada, atitudinea potrivita este una singura- BOICOTUL! Oamenii inteligenti nu participa la mascarade, mai ales ca urmarile unei asemenea participari ar fi grave si din punctul de vedere al constiintei de clasa a proletariatului. Noi, comunistii, suntem chemati sa trezim aceasta constiinta, nu sa o adormim.

Sa examinam taberele care iau parte in aceasta mascarada.

Pe de o parte avem PNL-ul, grupare burgheza pro-imperialista, vanduta in intregime capitalului imperialist, in special celui german si american. Este o grupare burgheza care nu ne poate aduce nimic bun, doar si mai multe abuzuri, vanzari de resurse, taieri de paduri, mafii ale retrocedarilor ca la Sibiu, etc.

Aliata cu PNL este gruparea lui Nicusor Dan, care s-a facut remarcata doar prin lozinci dar fara solutii concrete. Mai mult, USR induce sistematic in eroare cu lozinca sa „coruptia ucide”, cand marxismul ne invata clar ca aceasta coruptie este doar un DERIVAT al capitalismului, deci ar trebui sa spunem „capitalismul ucide”. Dar USR nu va spune asa ceva, deoarece este in mod clar o diversiune a sistemului, la fel ca altele care au existat de-a lungul timpului.

Opusa PNL este gruparea burgheza a PSD care, intr-un mod nemaiauzit de rusinos, a ajuns sa se coboare pana intr-acolo in mocirla incat sa se alieze cu CONTINUATORUL LEGIONARISMULUI, al sinistrului legionarism, petarda PRU. PSD stim ce reprezinta- jaf burghezo-imperialist LA FEL DE MARE ca al PNL-ului, numai ca unul deghizat intr-o retorica de „stanga”. Numai un om total dezorientat poate sa sustina ca PSD-ul ar fi un „rau mai mic”, MAI ALES cand e aliat cu un monstru ca PRU. Marxismul nu interzice din capul locului existenta raului mai mic. Intr-adevar, exista uneori situatii in care se poate vorbi de rau mai mic. O astfel de situatie a fost in cel de-al doilea razboi mondial, cand imperialistii englezi si americani ajutatu Uniunea Sovietica in fata imperialismului german, devenind prin asta un rau mai mic, niste imperialisti mai putin rai. Dar exista si situatii in care NU exista un rau mai mic- vezi de pilda situatia din primul razboi mondial, cand blocul imperialist anglo-francez si blocul imperialist german erau la fel de rele si erau atacate de Lenin in acelasi mod. Cum ar putea un partid ca PSD-ul, care a jefuit, vandut, tradat si mai nou s-a facut si partas la ura etnica si religioasa, sa constituie un „rau mai mic”? Cred ca e absolut clar ca PSD-ul NU este un rau mai mic si trebuie tratat de alegatorii cinstiti ca atare, adica cu spatele.

PRU reprezinta continuatorul Miscarii Legionare si numai un om animat de cele mai rele intentii sau un dezinformat din toate punctele de vedere poate sa-si dea votul acestei aberatii fasciste.

Cum ramane cu partide care in mod obisnuit ar putea intr-adevar sa reprezinte un rau mai mic, si anume partidele ecologiste? La urma urmei, in alegerile din SUA din noiembrie am sustinut-o pe candidata verde Jill Stein. Dar sa ne uitam putin si la cum arata ecologistii nostri. Sunt toti ecologistii din lume la fel? S-ar parea ca nu, daca ne uitam la un reprezentant al lor ca Remus Cernea, om care se declara „format la scoala liberalismului clasic”, in vreme ce ecologismul ca miscare este una mai degraba de stanga. De acord, a avut multe initiative laudabile si a fost, din aceasta cauza, o vreme cand am facut si front comun cu el. L-am sustinut cand facea proteste pentru reintroducerea teoriei evolutioniste in scoli. Il sustinem si mai nou, cand e vorba de apararea drepturilor delfinilor. Dar NU il putem sustine la alegeri, pentru simplul motiv ca in 2015 a venit cu o aberanta si, in fond, FASCISTA, propunere de interzicere a comunismului, propunere care il pune pe domnul Cernea in aceeasi barca cu nazistii. Ii atragem atentia: ORI revine asupra acelei declaratii, ORI nu-l vom mai sustine deloc in alegeri.

Daca unii vor interzicerea comunismului, altii vor distrugerea lui PRIN DENATURARE. E cazul pateticilor facaturi ale sistemului numite Partidul „Socialist” Roman, Partidul Comunitar si Partidul „Comunist” Secolul 21. Intreaga existenta a acestor partide e un AFRONT adus comunismului autentica, care de cand lumea si pamantul inseamna LUPTA DE CLASA, inseamna EXPROPRIERE INTEGRALA a burgheziei, inseamna DICTATURA A PROLETARIATULUI. Asa cum nu-i putem vota pe cei care cer interzicerea noastra, tot asa nu-i putem vota nici pe cei care doresc distrugerea noastra prin denaturare.

Oameni de bine din aceasta tara, ati fost pusi in garda! Pe 11 decembrie, raspunsul vostru trebuie sa fie BOICOTAREA acestei mascarade numite alegeri parlamentare din Romania!

Reclame

Un gând despre “Comunicat in legatura cu alegerile din 11 decembrie

  1. Pingback: Red News | Protestation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s