In legatura cu achizitionarea de rachete Patriot

Dupa scut antiracheta si desfasurari de trupe americane pe teritoriul Romaniei, ne trezim si cu… rachete Patriot (chipurile, pentru aparare antiaeriana). Decizia statului major general al Romaniei de a achizitiona rachete Patriot arata ca ne pregatim de razboi, si asta nu atat cu Iranul cat cu o mare putere din Rasarit, razboi care nu poate fi decat IMPOTRIVA intereselor actuale ale Romaniei, ale majoritatii covarsitoare a poporului roman.

Cine are nevoie de razboi cu Rusia? Ce atitudine trebuie sa avem noi, reprezentantii luminati ai poporului roman, fata de un asemenea razboi? De ce spunem ca el este impotriva intereselor poporului nostru?

Partidul Comunist din Romania nu neaga ca Rusia actuala este imperialista si s-a afirmat cu consecventa, inca de la infiintarea sa, ca un oponent si un denuntator al imperialismului rus intruchipat de liderul de la Kremlin, Vladimir Putin. Am fost mereu in linia intai cand a venit vorba de denuntarea imperialismului rus si a crimelor sale, atat a celor de razboi, in Ucraina sau Siria, cat si a celor economice- vezi cazul Mechel. Dar Partidul Comunist din Romania se afla de asemenea in prima linie a luptei cu CELALALT imperialism, cu cel american, intruchipat de maleficul si sfertodoctul lider de la Casa Alba, Donald Trump. Partidul Comunist din Romania, fidel pana in panzele albe nemuritoarei invataturi leniniste, nu intelege sa sustina un imperialism impotriva altuia, nu intelege sa sustina un imperiu hraparet, care vrea dominatie mondiala, impotriva altuia, fie el si de aceeasi teapa. Noi intelegem bine, fiindca stim sa ne folosim ochiii si creierul, ca super-imperiul capitalist american nu de „securitate” si „valori democratice” este atasat ci de FURT de resurse, de ACAPARARE de teritorii, resurse si sclavi in folosul preaimbuibatei oligarhii a lui Gates, Walton, Bloomberg, Soros, Warren Buffet sau Rockefeller. Despre asta e vorba, si nu despre „anti-putinism cool”, cum pot debita numai oameni lipsiti de onoare si de rusine, gen Inliniedreapta. Nu este vorba aici de „antiputinisti care fac jocul lui Putin” ci de paradigma sanatoasa „Trump si Putin, aceeasi mizerie”.

Noi suntem ultimii oameni care sa dorim o Romanie dezarmata impotriva lui Putin. Dar intrebam: ce fel de „inarmare” poate sa aiba o tara care este COTROPITA, o tara careia imperialistii, in special cei occidentali, i-au luat petrolul, bancile, metalurgia, constructiile de masini, padurile? Oare nu e limpede ca o tara cotropita nu se poate apara de dusmanul din afara decat daca se ELIBEREAZA de cotropitor, de dusmanul dinauntru? Oare nu e limpede ca o tara cotropita de imperialismul occidental nu se poate apara de imperialismul rus decat daca se ELIBEREAZA mai intai de imperialismul occidental? Ca sa ne aparam de imperialismul rus avem nevoie de bancile Romaniei in mainile noastre, nu in mainile Reiffeisen sau Societe General! Ca sa ne aparam de imperialismul rus avem nevoie de petrolul romanesc in mainile noastre, nu ale OMV, avem nevoie de constructiile de masini in mainile noastre, nu ale Ford sau Renault, de padurile Romaniei in mainile noastre, nu ale lui Schweinhoffer! Iar asta, bineinteles, nu este si nu poate fi nationalism, cata vreme noi credem intr-o Romaniei multiculturala si internationalista, in EGALA masura a oamenilor muncii romani, romi, maghiari sau imigranti, ci patriotism antiimperialist autentic.

Cand vom fi liberi si independenti, ATUNCI SI NUMAI ATUNCI vom fi in masura sa ne aparam de imperialismul rus, si stiu ca o vom face cu patriotism entuziast, nu ca acum, cand zvonurile despre o posibila recrutare creaza panica in randul tinerilor. Cata vreme suntem ocupati si inrobiti de imperialismul occidental, atatarile la razboi impotriva Rusiei sunt NUMAI IN FOLOSUL imperialistilor occidentali si in DETRIMENTUL poporului roman, iar poporul roman simte asta! Aparare contra Rusiei? Da, dar cand o va vrea poporul roman LIBER, adica ELIBERAT, nu cand o doriti voi, fariseilor care va folositi de patriotism ca sa slujiti pe marii dusmani ai popoarelor!

 

Fara trupe si rachete americane pe teritoriul Romaniei!

Fara atatari imperialiste occidentale la razboi impotriva Rusiei!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s