Ororile imperialismului- Yemen

In timp ce noi ne ducem, mai mult sau mai putin, vietile linistiti, la mii de kilometri departare, intr-un colt uitat al Orientului Mijlociu numit Yemen, se moare de mai bine de doi ani in proportii de masa. Capitalismul ucide, imperialismul ucide, si o face in proportii uriase. Intr-adevar, capitalismul si imperialismul ucid peste tot, numai ca in tari precum Yemenul o fac pe banda rulanta. Parca ar exista o intrecere intre imperialisti, care sa ucida mai mult. Americanii si rusii s-au intrecut in Siria si rezultatul a fost unul strans. Dar americanii au mai deschis un front in Yemen si acolo ucid in masa, doar ei. Prin interpusi sauditi. Cand stii ce se intampla acolo, cand vezi imagini de acolo, parca iti vine sa urli de durere si de furie. Pentru ca acolo e un veritabil masacru al inocentilor. Oameni nevinovati, barbati, femei, copii, batrani, sunt UCISI IN MASA pentru a asigura profituri imperialistilor americani si aliatilor lor sauditi. Cum sa nu simti durere, cum sa nu simti furie, cum sa nu resimti pieirea Umanitatii cand vezi si stii ce se petrece acolo? Si cum sa nu simti aceste lucruri cand vezi ce PUTIN spune mass-media romana despre aceste lucruri, de teama sa nu-l deranjam pe „Marele Frate”, pe „Partenerul Strategic”, care este de fapt UCIGASUL STRATEGIC, ASASINUL STRATEGIC, MONSTRUL STRATEGIC care UCIDE, UCIDE, UCIDE! Si cica suntem o tara libera! Liberi sa sustinem ucigasii, liberi sa sustinem pe cei care ucid, jefuiesc si mint! Halal libertate capitalista!

AMERICA UCIDE! CAPITALISMUL UCIDE! IMPERIALISMUL UCIDE! MINCIUNA SI IPOCRIZIA UCID!

Proportiile crimei?

Peste 10 000 de civili au fost ucisi in raidurile coalitiei conduse de Arabia Saudita incepand cu 2015 si 3 milioane au fost dezradacinati, devenind oameni fara case in propria tara. Dar ce e mai rau abia urmeaza sa vina. Conform organizatiei internationale Salvati Copiii, foametea si holera dezlantuite de sauditi cu sprijin american vor duce la moartea a 50 000 de copii sub 5 ani DOAR PANA LA SFARSITUL ANULUI. Asta e o predictie facuta pe baza datelor existenta INAINTE sa inceapa actuala blocada saudita asupra aeroportului din San’a si porturilor Hodeidah si Saleef, pe 6 noiembrie anul curent. Salvati Copiii estimeaza ca in aceste conditii va ramane fara stocuri de hrana si medicamente in doar 8 pana la 12 saptamani.

Cu un cinism fara seaman, guvernul fascist al Arabiei Saudite vorbeste de „lupta cu terorismul”, acuza Qatarul de sustinere a terorismului, in timp ce el insusi comite un GENOCID FARA SEAMAN impotriva unor copii nevinovati! Ce cuvinte sunt potrivite pentru a descrie asta? UCIGAS, UCIGAS, UCIGAS, IPOCRIT, IPOCRIT, IPOCRIT, TERORIST, TERORIST, TERORIST!

Cel mai mare terorism se face IN NUMELE luptei cu terorismul! Au demonstrat-o si rusii si americanii in Siria, o demonstreaza si sauditii in Yemen.

Dar cine este teroristul din spatele teroristului saudit? Acelasi terorist americani pe care-l cunoastem foarte bine din Vietnam, Serbia, Iraq, Afghanistan, Siria si multe, multe alte locuri. Se cunoaste alianta stransa care exista intre imperialismul american si cel saudit. Se cunoaste faptul ca nu numai Trump, care a aprobat un acord militar in valoare de nu mai putin de 110 miliarde de dolari cu Arabia Saudita anul acesta, ci si Obama inaintea lui, faimosul „om al pacii”, au SUSTINUT IN MOD ACTIV genocidul facut de sauditi in Yemen sub pretextul „luptei cu terorismul”! Ce mult meritati sa atarnati de copaci cu capul in jos, teroristilor, banditilor, ucigasilor, CRIMINALILOR IMPOTRIVA UMANITATII!

Nu numai imperialistii care ucid merita asta. Ci si UNELTELE lor patetice, „patriotii anti-imigratie” care „apara civilizatia iudeo-crestina” prin inchiderea portilor Europei si Americii fata de acesti bieti oropsiti ai vietii din Orientul islamic cel arat cu bombe de imperialistii mari si mai mici.

A fi impotriva imigratiei, mai ales ACUM, cand zeci de mii de copii mor, inseamna a fi DE PARTEA UCIGASULUI. Asa stau lucrurile, domnilor Farage, Le Pen, Orban, David Duke, Diaconu, Costin Andries! In timp ce voi va bucurati de banii generosi ai capitalistilor si imperialistilor acei copii mor iar voi vreti sa ii lasati sa moara! Ei bine, va veni si ceasul socotelilor cu voi! Capitalisti, imperialisti si unelte nationaliste „iudeo-crestine”, pregatiti-va pentru a primi mania popoarelor lumii in plex, in frunte, in jurul gatului! Se va trezi Omenirea si veti vedea voi atunci!

 

Moarte imperialismului american si saudit! Moarte tuturor imperialistilor! Moarte nationalistilor fascisti si farisei! Traiasca Frontul Unic intre Orientul islamic si muncitorii si fortele progresiste ale Europei si Americii!

Anunțuri

Un gând despre “Ororile imperialismului- Yemen

  1. Pingback: Red News | Protestation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s