Un ocean de crime- capitalismul, cel mai mare ucigas din istorie

Capitalismul stapaneste ca un imparat peste aproape toata Planeta. Peste tot el face oamenii sa sufere, peste tot el distruge atat vieti omenesti cat si Pamantul, mama care ne hraneste pe toti. Ca orice imparat despotic, care isi asupreste supusii si se teme de ei, capitalismul este interesat ca lumea sa nu cunoasca grozaviile pe care le-a facut si le face mereu si, ca urmare, el impune tuturor legea tacerii. Capitalismul a impus intregii Planete legea tacerii, dar noi, bineinteles, nu vom tine seama de ea. La naiba, noi suntem revolutionari si nu ne temem de legile tale! In acest articol vom spune Adevarul despre crimele capitalismului de-a lungul timpului, pentru ca numai Adevarul va face oamenii liberi.

Povestea noastra incepe chiar cu zorile sistemului capitalist. De-abia venise pe lume copilul monstru si el era deja, dupa expresia atat de sugestiva a lui Marx, manjit de sange din cap pana in picioare. Era epoca acumularii primitive, cand se cucereau prin forta pozitiile pe care sa stea noul imparat.

Povestea crimelor capitaliste incepe chiar in Europa. Vampirul capitalist gonea taranii de pe pamanturile lor, transformandu-i in vagabonzi, arzandu-i apoi cu fierul rosu pentru „crima” de a fi sarac, trimitandu-i ca sclavi la galere sau pe plantatiile din Americi. In secolul 17 Antigua era cunoscuta pentru plantatiile sale unde munceau sclavi irlandezi pentru stapanii englezi.

A curs mult sange alb pentru profiturile capitaliste dar inca si mai mult sange al popoarelor de culoare. In primul si in primul rand, sangele amerindienilor.

Populatia bastinasa a celor doua Americi numara, in momentul sosirii lui Columb, peste 100 de milioane de oameni. Ei bine, capitalismul a redus-o la abia cateva milioane in patru secole (1492-1890). In doar patru secole setea de profit a capitalismului a ucis PESTE O SUTA DE MILIOANE DE AMERINDIENI! A fost CEL MAI MARE GENOCID DIN ISTORIE, o crima de proportii atat de mari ca mintea se zguduie iar sufletul se infioara. Nu incap cuvintele pentru a descrie amploarea acestei tragedii iar detaliile, daca esti om intreg, te fac sa te cutremuri. Nu exista metoda din panoplia bestialitatii pe care cuceritorii albi si capitalisti sa nu o fi incercat pentru a scapa de primii locuitori ai continentului. Uciderea amerindienilor cu caini de lupta, arderea lor de vii, mutilari infioratoare, ingroparea lor de vii in mine, cum atat de plastic se exprima Karl Marx, infectarea lor DELIBERATA cu germeni distrugatori, infometarea lor sistematica prin distrugerea surselor de hrana, cum ar fi recoltele sau turmele de bizoni, toate acestea sunt realitati istorice incontestabile.

Secolul 18 a vazut oameni pe care suntem educati sa-i consideram „iluminati”, cum ar fi George Washington, punand fata de amerindieni problema in modul urmator: „Obiectivele imediate sunt distrugerea totala si devastarea asezarilor lor. E esentiala DISTRUGEREA RECOLTELOR SI PREVENIREA PLANTARII ALTORA”. Luati aminte bine: distrugerea recoltelor, adica a sursei de hrana a amerindienilor! Dar ce inseamna asta daca nu POLITICA DELIBERATA DE EXTERMINARE a unui INTREG POPOR?

Vreti alta dovada de exterminare INTENTIONATA? Comandantul englez Jeffery Amherst catre subordonatii sai, tot in secolul 18 (1763): „Veti facd bine sa cautati sa INOCULATI pe indieni cu PATURI CONTAMINATE si sa incercati de asemenea ORICE metoda pentru EXTIRPAREA acestei mizerabile rase”. Numarul de morti in acest prim incident de RAZBOI BIOLOGIC, de TERORISM BIOLOGIC? Peste 400 000!

Asa s-a nascut capitalismul american, asa s-au nascut Statele Unite ale Americii, stalpul democratiei pe planeta Pamant! Asa s-au nascut averile fabuloase ale capitalistilor americani, asa au facut avere Rockefeller, Morgan si Ford, furand cu japca pamant si exterminand in proportii uriase ca sa poata sa fure pamant! Asa arata copilaria capitalismului in Statele Unite ale Americii.

Stannard dovedeste magistral ca au fost omorati 100 de milioane de amerindieni pe tot continentul american pana in 1890. Dar genocidul nu s-a oprit atunci. Ar fi o naivitate sa credem asta. Setea de profit a capitalismului e ca setea vampirului, nu se stinge cu nimic. In plin secol 20, in razboiul civil din Guatemala au fost ucisi 200 000 de amerindieni din marele popor maya, pentru simplul motiv ca stateau in calea profitului capitalist. Tot in plin secol 20 avem marturii cutremuratoare din Brazilia, unde capitalismul a muscat din Amazonia, casa a numeroase triburi amerindieni. Un raport de nu mai putin de 5115 pagini, raportul Figueiredo, prezinta numeroase atrocitati la adresa amerindienilor, precum: uciderea lor cu dinamita, cu mitraliera, cu bomboane cu arsenic, infestarea deliberata cu variola, gripa, tuberculoza si pojar, rapirea copiilor si transformarea lor in sclavi. Totul pentru jaf, totul pentru profit! Motivul pentru care nu se spune mai nimic la noi despre acest episod de care ne despart doar cateva decenii? Brazilia avea atunci un guvern prieten Statelor Unite, care nu iesea din cuvantul Statelor Unite, cum nu iesim nici noi acum, care dadea resurse pe tava Statelor Unite, cum dam si noi acum. Nu spune sistemul nimic? Nu-i nimic, spunem noi!

Genocidul amerindienilor, cu 100 de milioane de morti DOAR pana in 1890, reprezinta cel mai cumplit genocid din Istorie. Dar nu a fost singurul. Oriunde exista pamant, oriunde existau resurse, capitalismul isi trimitea tentaculele sa aspire cat mai mult profit. Oriunde teritoriile „libere” erau ocupate de oameni in carne si oase, acei oameni in carne si oase trebuiau indepartati cu forta, transformati in sclavi sau exterminati. E cazul Australiei. Ce s-a intamplat acolo a fost un genocid cumplit, monstruos, dupa modelul celui din Americi. La fel ca in Americi, a murit aproape toata populatia iar supravietuitorii au fost redusi la o existenta de infern. Iar in insula invecinata Tasmania a murit chiar TOATA populatia.

In Australia locuiau 1,5 milioane de aborigeni la venirea europenilor, in 1788. Din acestia au fost exterminati, direct si indirect, peste un milion. Romancierul britanic Anthony Trollope exprima foarte bine, in secolul 19, intentiile colonizatorilor englezi, atunci cand spunea: „Putem afirma cu certitudine ca negrul australian TREBUIE SA DISPARA. Disparitia lui, fara suferinta inutila, ar trebui sa fie preocuparea tuturor celor implicati in proces”. In 1921 populatia aborigena scazuse deja la 60 000, crescand apoi spectaculos, ca o revansa istorica in fata cruzilor cotropitori.

In Tasmania s-au folosit aceleasi mijloace, dar pentru ca populatia era mai mica, doar 100 000 de aborigeni, campania de exterminare a fost si mai eficienta. „Colonistii europeni- scrie Yuval Noah Harari- i-au alungat mai intai din zonele cele mai bogate ale insulei, iar apoi, ravnind pana si regiunile salbatice ramase, i-au vanat si ucis sistematic. Putinii supravietuitori au fost inchisi intr-un lagar de concentrare si evanghelizati cu de-a sila de misionari… Tasmanienii au fost invatati sa scrie si sa citeasca si au fost instruiti in materie de crestinism si in „meserii productive”, precum coaserea hainelor si agricultura. Acestia insa au refuzat sa invete. Au devenit din ce in ce mai melancolici, au incetat sa faca copii, si-au pierdut orice interes pentru viata si in cele din urma au ales singura cale de scapare… moartea. Dar vai, „stiinta si progresul” i-au urmarit pana in viata de apoi. Antropologii si custozii muzeelor au pus stapanire in numele stiintei pe cadavrele ultimilor tasmanieni. Au fost disecate,cantarite si masurate, apoi analizate in articole savante. Craniile si scheletele au fost expuse ulterior in muzee si colectii antropologice. Abia in 1976 Muzeul Tasmaniei a predat scheletul lui Truganini, ultima tasmaniana aborigena, care murise cu o suta de ani inainte, pentru a fi ingropat. Colegiul Regal al Chirurgilor din Anglia a pastrat esantioane din pielea si parul ei pana in 2002″.

In Australia propriu-zisa negrii aborigeni au continuat sa fie supusi unui sistem crud de oprimare chiar si dupa ce campania propriu-zisa de exterminare s-a incheiat. Aborigenilor li se luau in masa copiii pana cu doar cateva decenii in urma si, tot pana cu doar cateva decenii in urma, li se puneau LANTURI LA GAT. Cu toate astea, nici macar intr-un singur manual scolar de istorie sau de geografie din Romania nu exista imagini cu aborigeni australieni purtand lanturi la gat, ca animalele. „Lanturile” celor inchisi la Sighet au devenit insa obiect de pelerinaj…

Nu putem nici pe jumatate sa prezentam tabolul infiorator al crimelor colonialismului CAPITALIST fara a vorbi si de Africa. Africa, leaganul Omenirii, si totodata cel mai sarac continent pana in ziua de azi, a suferit ATROCE din pricina colonialismului capitalist, la fel de mult ca Americiile sau Australia.

Stapanii plantatiilor din America aveau nevoie de sclavi. Zorii capitalismului au marcat totodata si o revenire in forta a sclavagismului in lumea stapanita de omul alb crestin si capitalist. Ar fi gresit sa sustinem ca atrocitatile sclavagismului n-ar avea de-a face cu capitalismul. In realitate au avut foarte mult de-a face. Traficul de sclavi aducea profit pentru marii comercianti europeni. Capitalistii, oamenii „muncii libere” faceau bani uriasi DIN SCLAVIE. Acesta este adevarul istoric. Orase engleze ca Liverpool, Bristol sau Londra, s-au ridicat pe trafic de sclavi negri. Comertul privat din aceste orase a prosperat extraprdinar din afaceri cu PERSOANE. Primii mari capitalisti englezi au fost TRAFICANTI DE SCLAVI. Numai intre 1783-1793, de pilda, numai din Liverpool au plecat peste 300 000 de sclavi. Yuval Noah Harari scrie in legatur cu acest comert oribil: „Comertul cu sclavi nu era controlat de niciun stat sau guvern. Era o intreprindere pur economica, ORGANIZATA SI FINANTATA DE PIATA LIBERA IN ACORD CU LEGILE CERERII SI OFERTEI. Companiile private de comert cu sclavi vindeau actiuni LA BURSELE DIN AMSTERDAM, LONDRA SI PARIS. Europenii din clasa de mijloc care erau in cautarea unor plasamente bune cumparau aceste actiuni. Folosindu-se de acesti bani, companiile cumparau nave, angajau marinari si soldati, cumparau sclavi din Africa si ii vindeau in America. Acolo le vindeau sclavii proprietarilor de plantatii, utilizand veniturile pentru a cumpara produsele acestora, precum zaharul, cacaoa, cafeaua, tutunul, bumbacul si romul. Se intorceau in Europa, vindeau zaharul si bumbacul pentru un pret bun, iar apoi navigau pana in Africa pentru a o lua de la capat. Actionarii erau foarte multumiti de acest aranjament. In intreg secolul al 18-lea, randamentul investitiilor in comertul cu sclavi a fost de circa 6% pe an- ele erau extrem de profitabile, asa cum ar admite prompt orice consultant de astazi”.

Sistemul libertatii facand bani din sclavie, un paradox ireconciliabil? Nicidecum. Capitalismul inseamna sa faci bani din exploatarea altora. Daca sclavia e o sursa de bani, atunci capitalul va uita de retorica „libertatii” si se va plia pe ce „ofera piata”.

Nu se stie cate vieti de negri africani a inghitit comertul transatlantic cu sclavi. Sunt voci care urca cifra pana la 80 de milioane, 90 de milioane, 100 de milioane sau chiar mai mult. Genocidul negrilor africani rivalizeaza cu cel al amerindienilor pentru titlul sinistru de cel mai masiv genocid al Istoriei. Insa nu trebuie uitat un lucru- sclavii mureau nu doar pe corabii, in drumul spre destinatie, ci si, intr-o foarte mare masura, la destinatia insasi. Pentru multe milioane plantatiile le-au fost mormant. La inceputul secolului 19 speranta de viata a unui sclav negru din Sudul Statelor Unite erau de doar SAPTE ANI DE MUNCA. In ce priveste Surinamul, aflat in stapanire olandeza, un contemporan facea, la sfarsitul secolului al 18-lea, observatia ca „mortalitatea era atat de mare pe plantatii incat la fiecare 20 de ani intreaga populatie de sclavi sanatosi, in numar de 50 000, era COMPLET NIMICITA”.

In secolul 19 se parea ca, macar in ce priveste atitudinea fata de negrii africani, capitalismul s-a mai luminat. Mai intai intra in scena Biserica. Ca un facut, domnii in sutana, care nu avusesera vreme de 4 secole, nicio obiectie fata de traficul cu negri, au fost loviti de fulgerul iluminarii, si au decis sa lupte cu flagelul sclaviei. La inceput, domnii in sutana au impus, in 1807, interzicerea traficului de sclavi. Apoi, tot sub presiunea lor, s-a desfiintat sclavia in coloniile britanice si franceze. Apoi, in statele de pe continentul american, incepand cu Statele Unite si terminand cu Brazilia. Sfarsitul secolului 19 a vazut Anglia, farul democratiei si libertatii, intervenind chiar in Africa pentru a opri pe traficanii necrestini, pe musulmanii din Zanzibar. Se parea ca lupul si-a schimbat parul, in sfarsit. Dar ce a urmat a fost LA FEL DE SINISTRU. Daca pana in secolul 19 europenii luau din Africa doar oameni, acum au inceput sa ia TOT CONTINENTUL, cu japca, cu tot cu intreaga populatie. Intre 1885-1900 tot continentul african a fost luat cu japca, cu exceptia Liberiei si Etiopiei. O populatie mult mai mare ca pana atunci a ajuns intr-o situatie de sclavie cu nimic mai buna decat precedenta. Sclavia africanilor si-a schimbat forma dar a crescut in anvergura. Si-a schimbat hainele doar pentru a lua in greutate. Urmarea era fireasca: noi si noi genociduri.

Congo Belgian, mosia personala a preacrestinului rege Leopold al II-lea al Belgiei intre 1885-1908, a devenit CEL MAI MARE LAGAR DE CONCENTRARE DIN LUME. Un lagar de 2,3 milioane de kilometri patrati, de 77 de ori mai intins decat metropola, in care nu doar anumite persoane ci TOATA POPULATIA a fost obligata sa munceasca la strans fildes si cauciuc, sub amenintarea nu doar a biciului ci si a TAIERII MAINILOR. Mosia lui Leopold a devenit locul unde SI COPIILOR MICI li se taiau mainile. In acest mega-Auschwitz dinainte de Auschwitz au murit nu mai putin de 10 milioane de oameni. Plantatiile de pe vremuri din Sudul SUA, din Brazilia, Cuba sau Barbados devenisera o joaca de copii in comparatie cu infernul fildesului si caucicului numit Congo Belgian.

Apologetii „Occidentului cel Bun” zic, anemic, ca n-a fost „colonialism tipic” ce a fost in Congo. Sa nu spuneti asa ceva, domnilor dreptaci! Nu au fost genocidurile din Australia, Tasmania, Americi, prelungite pana in secolul 20, dovada ca nu a existat DECAT colonialism BOLNAV? Nu a trebuit sa moara in Tasmania un intreg popor pentru a arata ca nu exista DECAT colonialism criminal? Nu au fost suficiente crizele alimentare din Imperiul Britanic, foametea din Irlanda din 1845-1851 (1 MILION DE MORTI), succesiunea de crize alimentare din India (1770-1943, peste 30 DE MILIOANE DE MORTI) pentru a demonstra ca sistemului capitalist NU-I PASA de cei care sufera, ba chiar PROFITA din asta? In timp ce 1 milion de irlandezi mureau de foame, Anglia EXPORTA GRANE din Irlanda catre Anglia. Ce fel de colonialism „tipic” poate fi acesta? Tipic prin crima, poate. Intr-adevar, a existat UN SINGUR COLONIALISM, din Americi pana in Australia, din Irlanda pana in Africa Germana de Sud-Vest, din 1492 pana in 1943, a existat UN SINGUR TIP DE LIDERI COLONIALISTI, de la Cristofor Columb la Leopold al II-lea, de la James Cook la Churchill care, nu mai devreme de mijlocul secolului 20, declara ca „indienii isi merita soarta” pentru ca „se inmultesc ca iepurii”. Daca Leopold al II-lea a „intinat nobilele idealuri ale colonialismului”, cu cine vreti sa-l comparati, cu Winston Churchill care a omorat 3 milioane de indieni prin infometare in anul 1943?

Am atins pana acum mai ales secolele 15-19 si inceputul secolului 20, dar crimele capitalismului continua neabatut si in a doua jumatate a secolului 20, pana in zilele noastre. Lideri de necontestat au fost acum „aparatorii libertatii” din „liderul lumii libere”, Statele Unite ale Americii. Intr-un sir aproape neintrerupt de razboaie pentru apararea „libertatii”, in realitate exclusiv a sacului cu bani, imperialistii americani au ucis un numar ENORM de oameni nevinovati. In razboiul din Coreea (1950-1953) in bombardamentele aeriene americane, dar si in masacrele efectuate de trupele de uscat si de mercenarii sud-coreeni au fost ucisi PESTE UN MILION DE CIVILI COREENI. In razboiul din Vietnam (1964-1973), numarul civililor ucisi in bombardamente si masacre a fost de PESTE TREI MILIOANE. Americanii au latrat despre „razboiul chimic dus de Saddam Hussein impotriva kurzilor in 1988”, dar ei ce facusera in Vietnam cu doua decenii mai devreme? MAMA RAZBOIULUI CHIMIC, bombardarea unei tari intregi cu dioxina, ale carui urmari se vad si azi. Nu mai putin criminale au fost actiunile americanilor in Laos si Cambodgia, tari care „trebuiau impiedicate sa cada in mainile comunismului”. In numele „libertatii” Laosul a fost transformat in cea mai bombardata tara din lume. Tot in numele „libertatii” americanii au dat in Cambodgia unul din cele mai cinice, mai GENOCIDARE ordine din Istorie, „aruncati tot ce zboara peste tot ce misca”. Intr-o tara atat de mica precum Cambodgia americanii au aruncat, in 1970 si 1973 mai multe bombe decat toate fortele aeriene aliate pe tot parcursul celui de-al doilea razboi mondial. Daca asta nu e crima atunci ce e?

Mai mult decat funeste sunt si rezultatele politicilor americane in Orientul Mijlociu. De la sustinerea Israelului, care este apartheidul sudafrican al zilelor noastre, pana la distrugerea unor tari intregi ca Libia, Siria sau Iraq, America nu a adus in Orientul Mijlociu decat suferinta si moarte, suferinta si moarte, si iar suferinta si iar moarte. Toate acestea trebuie cunoscute, vor fi cunoscute si i se vor plati cu varf si indesat intr-o zi.

Am incercat sa schitez un scurt tablou al crimelor atroce comise in numele sacului cu bani. Mult mai multe merita spuse, si vor fi spuse. Munca noastra de propaganda nu inceteaza nicio clipa, pentru ca numai prin propaganda Adevarul va invinge Minciuna. Minciuna o reprezinta capitalistii, care nu spun niciun cuvant despre ce au comis si comit EI, dar stiu sa urle din toti rarunchii despre „crimele comunismului”. Insa Minciuna nu poate sa dureze la infinit. Mai devreme sau mai tarziu Adevarul va triumfa, Socialismul va triumfa iar exploatatorii si apologetii lor vor primi ce merita.

 

Jos cu minciunile burgheziei! Traiasca lupta pentru Adevar! Dreptate pentru victimele lacomiei capitaliste! Traiasca lupta pentru Socialism!

Reclame

7 gânduri despre “Un ocean de crime- capitalismul, cel mai mare ucigas din istorie

 1. Minciuni si baliverne, ca de obicei.

  Capitalismul a fost si ramane singurul sistem economic ce a permis unui taran de rand, chiar si unui sclav sa urce pe treapta sociala si sa se afirme. Nici un alt regim nu a permis acest lucru. Comunismul cu atat mai putin, ca promova egalitatea in mediocritate.

  Capitalismul a salvat lumea de la feudalismul turbat care ameninta insasi fiinta civilzationala a Europei. A inlaturat despotismul nobilimii, a clerului si a caselor regale, pentru a face loc celor ce contribuiau la bunul mers al economiei si al societatii, adica burghezii.

  Nu au existat crime facute de colonistii noi veniti in America. Peste 90% din bastinasi au murit din cauze naturale, in principla cauzate de bolile aduse de colonisti din Europa, care nu erau specifice in America. Astfel, populatia nu avea imunitate si nu a picat pe capete. Sunt minciuni astea cum ca au fost 100 de milioane de bastinasi. Au fost maxim jumate. Iar in prezent numarul lor e mult mai mare. Multi dintre ei inca traiesc in habitatele lor, dar majoritatea covarsitoare s-a asimilat cu colonistii.

  Sclavagismul nu era specific capitalismul. A existat si in comunism, sub forma gulagurilor si lagarelor de concentrare/exterminare. Dar na, comunistii uita cele peste 100 de milioane de victime (and still counting).

  Capitalismul este si va ramane cel mai agreat, apreciat si satisfacator sistem politico-economic pe care omenirea l-a cunoscut vreodata. Iar valul de prosperitate din prezent i se datoreaza LUI SI NUMAI LUI! Tarile capitaliste au fost, sunt si vor fi mereu mult mai dezvoltate, mult mai civilizate si mult mai avansate decat statele care au cunoscut regimuri totalitare.

  Din pacate, Romania si Estul Europei a avut ghinionul sa fie violate atat de national-SOCIALISTI, ca dupa aceea sa fim predati sin international-SOCIALISTILOR. Aceeasi Marie cu o alta palarie. Ce mi-e Hitler, ce mi-e Stalin, daca nu doi dintre cei mai mari criminali pe care i-a cunoscut mapamondul? Ghinionul a fost ca Stalin a avut timp sa ucida mai mult, pentru ca i-a precedat si surclasat lui Hitler.

  MOARTE COMUNISMULUI! MOARTE FASCISMULUI! SUS CAPITALISMUL! SUS IMPERIALISMUL!

 2. Inca o data ai demonstrat ca esti o vita incaltata, cu zero cunostinte de istorie dar cu foarte mare tupeu. Cifra de 100 de MILIOANE (and still counting!) de amerindieni ucisi a fost avansata pe baza cercetarilor demografice, coroborate cu documentele istorice din perioada respectiva. Pentru fiecare regiune majora a Americilor s-a stabilit un numar de victime, care insumat, a dat 100 de milioane NUMAI PANA IN 1890! E de asemenea minciuna sfruntata ca nu a fost o ucidere deliberata- exemplele cu infectarea deliberata cu germeni si cu distrugerea surselor de hrana, precum si sirul fara sfarsit de masacre, deportari, inrobiri, spulbera clar minciuna cum ca a fost „neintentionata”. Asta e o minciuna rasista, folosita de criminalii care conduc un sistem criminal pentru a impiedica trezirea popoarelor. Rasismul este insasi INIMA capitalismului, capitalism nerasist NU A EXISTAT, NU EXISTA SI NU VA EXISTA. Conservatorii si nazistii au fost si sunt doua fete ale ACELEIASI medalii. Acest articol nu a redat decat foarte pe scurt lucrurile, pentru lecturi mai detaliate te invit sa te mai duci si intr-o BIBLIOTECA, daca stii ce e aia, vita incaltata iesita drept din cocina!

  • Datele sunt mincinoase, evident. S-a dovedit, prin cercetari concrete ca marea majoritate a amerindienilor (undeva la 90%) au murit datorita epidemiilor aduse de peste ocean. Ele nu au fost puse intentionat, ca nu s-a inventat bomba biologica in secolul XVIII.

   Apoi, crimele acelea nu au fost facute de capitalisti, ci de feudali. Oricum sunt putine la numar, multe din ele necesare pentru ca populatiile acelea erau primitive si inca practicau sacrificiul uman. Aztecii prin comparatie au ucis mult mai multi, si de printre ei si de pe la altii.

   Cel mai criminal sistem politic e comunismul. Mao a ucis peste 80 de milioane de chinezi, Stalin peste 30 de milioane de rusi si alte natiuni (dar mai ales rusi), Pol Pot si-a ucis aproape o traime din propria natiune, etc. Nu mai punem la socoteala crimele celorlalti despoti rosii ca il facem pe Soljenitan sa revizuiasca statistica. Si crimele inca continua: Vietnam, Laos, Venezuela, Cuba, China, Coreea de Nord.

   Rasismul este insusi inima socialismul. Stalin a fost mai anti-semit pana si decat Hitler. Capitalismul nu are doctrina rasista in ideologie. Pentru capitalism nu conteaza ca esti alb sau negru, rus sau englez, atata timp cat esti un contribuabil la bunul mers al societatii.

   Nazistii (adica national-SOCIALISTII) sunt doar ramura nationala a socialismului. Nu exista nici o diferenta intre un nazist si un comunist. Ambele sunt aceleasi fete ale unei monede.

   Acest articol e plin de minciuni de propaganda a unui individ care sustine cei mai mari crimnali din istoria omenirii si cel mai criminal regim politic. Nici un alt regim politic nu a ucis atatia oameni nevinovati in nici o suta de ani precum comunismul. Nici feudalismul, nici sclavagismul antic, cu atat mai putin capitalismul, care a salvat sute de milioane, poate chiar miliarde de oameni de sub jugul nazisto-comunist.

   TRAIASCA LIBERTATEA! TRAIASCA CAPITALISMUL! IUBIM IMPERIALISMUL! TRUP SI SUFLET PENTRU CAPITALISM! JOS COMUNISMUL!

 3. Capitalismul e antirasist doar in imaginatia ta bolnava, de bivolita scoasa la pascut. Statele Unite, cea mai capitalista tara din lume, au acceptat sclavia negrilor in Sud timp de aproape un secol, pe motiv ca a desfiinta sclavia inseamna a „incalca dreptul la proprietate”. Capitalismul si sclavagismul aveau in comun proprietatea PRIVATA asupra mijloacelor de productie, iar Parintii Fondatori ai Statelor Unite mureau de grija „sfintei proprietati” a stapanilor de sclavi. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca cei care au adus sclavii in America erau comercianti privati din Anglia, deci CAPITALISTI. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca acelasi capitalism american s-a impacat cu discriminarea rasiala din Sud inca o SUTA de ani dupa ce de NEVOIE a trebuit sa aboleasca sclavia in 1863. Negrii erau lipsiti de dreptul de vot, obligati sa se dea jos de pe scaun cand intra un alb in autobuz, batuti, linsati, intr-o tara ULTRACAPITALISTA. Capitalismul de tip anglo-american si nazismul german au fost doua fete ale ACELEIASI medalii. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca rasismul englez si american au facut MAI MULTE victime de-a lungul Istoriei decat nazismul hitlerist, care nu a stat la putere decat 12 ani. Iar Stalin a SALVAT poporul evreu de la o distrugere TOTALA. Armata Rosie a zdrobit grosul masinii de razboi germane in nemuritoarele batalii de la Moscova, Stalingrad si Kursk si a eliberat fabricile mortii de la Auschwitz, Maidanek, Treblinka, Sobibor- daca nu ar fi existat Armata Rosie nu ar mai fi ramas un evreu in toata Europa, Iar raspunsul liderilor evrei sionisti care a fost? S-au orientat spre Statele Unite, care au inarmat masina de razboi germana in anii 1930 (sunt cunoscute relatiile lui Henry Ford si Rockefeller cu nazistii) si au intemeiat un star RASIST, bazat pe ACELEASI principii ca si Germania Nazista, in Orientul Mijlociu, stat care a gonit nu mai putin de 700 000 de palestinieni de la casele lor si a masacrat cu cruzime nenumarate alte mii. Liderii evreilor ar fi trebuit sa-i pupe picioarele lui Stalin pentru cat de multe a facut el pentru evrei dar in loc de asta au ales sa devina ei INSISI rasisti. Nu-i nimic, e doar o chestiune de timp pana cand mania popoarelor, ghidata de Lumina Marxismului, va matura de pe fata Pamantului atat monstrul rasist american si englez cat si cel israelian.

  • Capitalismul e antirasist in realitate. Doar in mintea ta bolnava e rasist. Capitalismul e singurul sistem politic ce a reusit sa dea libertate tuturor, indiferent de rasa, etnie sau orientare sexuala. Pe atunci SUA inca se zbatea intr-un stadiu cvasi-feudal, deci nu putem vorbi de capitalism in SUA, mai ales in sud.

   Comunismul in schimb este unul ultra rasist. Fata de evrei, fata de persoane de culoare, fata de minoritati sexuale. De fapt e rasist si xenofob, intolerant cu oricine i se opune (sau caruia i se pare ca se opune). Capitalismul promoveaza libertatea de exprimare, comunismul promoveaza doar libertatea de a lauda partidul si conducatorul, cu nomenclaturistii corupti.

   Apoi, sclavii negrii o duceau mult mai bine pe timpul sclavagismului decat dupa. Atunci erau hraniti si ingrjiti de catre stapani, cu scopul de a le muncii proprietatea. Dupa ce s-a destramat sclavagismul au dus-o mult mai rau. Si azi o duc relativ rau, datorita faptului ca populatia negroida in general e mai saraca intelectual, cu mici exceptii, si mai predispusa la delicventa si infractionalitate.

   Comerciantii privati din Anglia erau feudali. Nu capitalisti. Confunzi termenii. Capitalismul nu are nimic in comun cu feudalismul.

   Nazismul german este o fata a socialismului adaptat pe modelul nationalismului. Nu are nimic in comun cu capitalismul. Nazismul erau o doctrina SOCIALISTA, a avut inca de la fondare o aripa SOCIALISTA, si a ramas socialist in politicile sociale si economice.

   Rasismul anglo-american nu a facut victime. Dimpotriva, el nu exista. Anglo-americanii, intemeitorii civilizatiei stralucite de azi sunt salvatorii tuturor natiunilor existente pe acest mapamond. Pentru ca ei au exportat civilizatie, corectitudine, toleranta si LIBERTATE! Comunismul a exportat violenta, terorare, rasism (Stalin a ucis la fel de multi evrei precum regimul national socialistului Hitler), masacre in lant, invrajbea popoare intre ele (exemplu elocvent in Ucraina, unde foloseau minoritatile impotriva majoritatii tocmai pentru a controla, destabiliza si subrezii solidaritatea intre popoare). Comunismul sovietic a creat asa numitul Holodomor, care este comparabil cu Holocaustul in ceea ce priveste pierderile de vieti omenesti.

   Liderii evrei au fost ucisi de Stalin, care si el devenise precum Hitler imediat dupa incheierea celei de-a doua conflagratii mondiale. Stalin ar trebuii sa ii pupe pe evrei, pentru ca evreii au stat la baza fondarii URSS-ului. Ei au fost principalii sustinatori ai acestui regim, dat fiind statutul lor apatrid in foarte multe state. Tot ei au fost cei care au incercat si reusit raspandirea regimului in alte tari, inclusiv in Romania, pentru ca PCR-ul interbelic era compus in majoritate de minoritari, cei mai mult din ei evrei sau maghiari.

   Evreii nu au facut altceva decat sa recupereze pamantul lor ancestral din mainile teroristilor arabi. Evreii au dreptul sa isi protejeze pamantul pe care ei si-au fondat civilizatia acum 3000 de ani si NIMENI nu le poate nega acest drept! Pentru ca inainte de a arabi a existat Ierusalimul, construit si locuit de evrei pana cand acestia au fost alungati de romani!

   Crearea unui stat evreu era necesara, pentru ca bestii comuniste ca voi au persecutat acest popor care nu si-a putut gasi linistea, securitatea si un trai decent pe pamantul altor natii. Nu i-ati vrut nici in Europa, nici in Orientul Mijlociu. Doar americanii i-au acceptat, iar ei sunt recunoscatori acestui maret popor CAPITALIST! Pentru ca doar capitalismul CONSTITUIE SALVAREA celor aflati in primejdie!

   CAPITALISMUL va matura cu ultimele redute ale comunismului mondial. TRAIASCA CAPITALISMUL! TRIASCA IMPERIALISMUL! TRAIASCA LIBERTATEA!

 4. admin, sa fim realisti..1.desi sunt un adept al socialismului patriotic (modelui N Ceausescu) o noua revolutie marxist-leninista (clasica) nu mai este posibila nici in prezent nici in viitorul mediu/indepartat.
  2 comunismul (bolsevismul) nu a persecutat pe ovrei ci invers ovreii bolsevici au ucis milioane de oameni in Rusia si peste tot unde au inhatat puterea (inclusiv la noi in deceniul negru 1950-1960). cand Stalin (dupa razboi) le a ingradit puterea discretionara au inceput sa schimbe macazu sa „redescopere” ca sunt ovrei (ca etnie) sa se vaiete ca oiii! sariti!! antisemitism!!! bla bla bla, au emigrat in masa (fara sicane) ” in tara sfanta” unde au naparlit- din bolsevici hard core in ” capitalisti” si astfel a luat nastere actualul pseudo stat zionist. vei zice ca au venit ovrei si din Europa eliberata de nazism..prea putini , majoritatea au emigrat din fosta Urss,, in prezent 3/4 din locuitorii din Israel sunt urmasii fostilor bolsevici din tara sovietelor.
  MOARTE CAPITALISMUuLUI
  MOARTE IMPERIALISMULUI!
  MOARTE DICTATURII GLOBALE /NWO!

 5. PS
  bai Izegrim@
  ovreii isi bazeaza ocupatia Palestinei pe scripurile sfinte (Torah)..pai chiar in Tora scrie negru pe alb ca triburile semitice evreiesti venite din Egipt/o parte si din Mesopotamia/alta parte AU OCUPAT PRIN RAZBOI teritoriul acela. iar Jerusalimul a fost cucerit mult mai tarziu de regele David (de la tribul Iebuseilor) ucigandu-i in masa ( inclusiv persoanele handicapate cf II Regi7-8). pune mana de citeste istoria scrisa chiar de ei. apoi semnalizeaza ca esti informat…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s