Despre Partidul Comunist din Romania (PCdR)

11737918_1735715986655554_7807861384298613959_n

Vom veni cu câteva precizări despre organizația noastră. A nu se confunda PCDR cu PCdR. PCDR (PADRTIDUL COMUNITAR) este o organizație menșevică condusă de Petre Ignatencu (agent al sistemului capitalist), în timp ce PCdR(Partidul Comunist din România) este un grup cu caracter de lojă marxistă. Partidul Comunist din România este un partid REVOLUȚIONAR, ce respectă marxismul autentic!
Urmează aceste 5 puncte:
1. NU se admit dusmani ai revoluției violente;
2. NU se admit admiratori ai tradarii chineze a socialismului;
3. NU se admit putiniști;
4. NU se admit rasiști;
5. NU se admit fanatici religioși.

Ce inseamnă un marxism autentic?
Marxismul autentic înseamnă să înfințezi un partid care să nu fie asemuit cu cele existente la ora actuală, adică să aibă un program 100% comunist și să se înregistreze numai dacă legea îi perimite asta cu programul comunist autentic, altfel calea urmată trebuie să fie a înființării unei organizatii, nu una deviantă ca cea a celor de la PSR! Un partid comunist lupta fără să fie inregistrat atunci cand legea nu-i permite sa participe la alegeri cu program 100% comunist, iar cand ii permite el imbina lupta electorala cu lupta extraelectorala, punand accent pe ultima, dar din păcate legea în țara noastră nu permite programul 100% comunist. Partidul Comunist din România, ca partid revoluționar a luptat pe toate fronturile în ceea ce privește propaganda contra fasciștilor și a falșilor comuniști atât în mediul online cât și pe teren, dovada constând în filmările noastre de pe YouTube.

Partidul Comunist din Romania (PCdR) este un partid politic care pune pe primul plan binele celor multi, care vrea sa elibereze poporul roman din toate formele de sclavie care exista la ora actuala: sclavia muncitorului in fata patronului, din care decurg toate celelalte, sclavia poporului roman in fata corporatiilor straine din Vest si din Est care ne fura resursele, isi bat joc de munca noastra si ne distrug mediul, sclavia religioasa care de 25 de ani ne impiedica sa mergem inainte, sclavia patriarhala a femeii in fata barbatului precum si sclavia reprezentata de ramasitele rasismului, care apasa inca greu asupra marii majoritati a romilor. PCdR are ca ideologie comunismul stiintific, marxismul in forma sa cea mai avansata si anume marxism-leninism-maoismul. Marxismul este singura ideologie care poate salva Romania si lumea intreaga din toate aceste sclavii pentru ca marxismul este Stiinta, este o busola care, folosita cum trebuie, nu da gres niciodata, este cea mai mare sursa de Lumina si de Putere pe care a inventat-o vreodata Omenirea in istoria ei. Nici lumina a o suta de Sori nu poate ajuta Omenirea sa lupte cu dusmanii ei asa cum o face lumina marxismului.

Partidul Comunist din Romania (PCdR) are ca ideal comunismul deplin, o lume in care nu vor mai exista saracie, exploatare, somaj, foamete, criminalitate si razboaie, o lume care, in comparatie cu ce avem acum, reprezinta raiul pe Pamant, adica cel mai adevarat rai cu putinta, de o suta de ori mai adevarat decat raiul religios. Noi inainte de 1989 nu ajunsesem inca in comunismul deplin, ci traiam doar in prima faza a comunismului, numita si socialism. Chiar daca mai erau si atunci lipsuri, ele nici nu se compara cu starea de saracie si inapoiere din Romania de dinainte de socialism sau cu starea de saracie si robie in fata corporatiilor straine din Romania de acum.

Partidul Comunist din Romania (PCdR) nu doreste sa se intoarca exact la ce exista inainte de 1989 ci doreste sa preia ce a fost bun dar sa faca inca si mai bine decat vechiul PCR, adica sa fie mai dur cu dusmanii poporului. Consideram ca Ceausescu, cu toate ca ramane un Erou al socialismului si al poporului roman, a fost prea bland cu dusmanii poporului si din cauza aceasta el s-a rupt de mase, pentru ca dusmanii poporului deghizati in comunisti l-au rupt de ele, de popor. Ca sa evitam greselile vechiului PCR noi trebuie sa acceptam in PCdR numai oameni de maxima valoare si patrunsi de spirit de sacrificiu, oameni care sa slujeasca masele fara sa astepte nicio rasplata, fiindca adevaratul comunist este numai cel care slujeste poporul, poporul este Dumnezeul nostru iar noi suntem servitorii lui, altfel nu vom merita in veci numele de comunisti.

PCdR doreste deci sa reia construirea socialismului pentru a ajunge acolo unde nu a ajuns vechiul PCR, adica in comunismul deplin, fiind mai sever cu el insusi decat a fost vechiul PCR si mai necrutator cu dusmanii poporului, indeosebi cu cei ascunsi, fiindca un dusman ascuns e de multe ori mult, mult mai periculos decat un dusman fatis.

Pentru a ajunge in socialism si comunism este absolut necesar sa NATIONALIZAM tot ce inseamna mijloc de productie, fabrica, banca, magazin, societate de asigurari, societate de transport etc. Fabricile trebuie smulse din mainile patronilor ca sa nu mai existe exploatare, ca sa nu mai existe sclavia muncitorilor, ca sa nu mai existe paraziti care sa se imbogateasca din munca muncitorilor. Intreprinderile mari sa fie nationalizate fara compensatie, fara despagubire, iar intreprinderile mici cu despagubire, pe principiul ca micii patroni traiesc in general greu si desi exploateaza pe muncitori sunt la randul lor asupriti de marii patroni, de marile companii. Fabricile, bancile, magazinele etc. trebuie sa devina proprietate a INTREGULUI POPOR, sub admininstrarea statului. Directorii fabricilor de stat nu trebuie niciodata lasati sa se transforme intr-o noua burghezie, daca lasam asta sa se intample atunci tot raul se va lua de la capat. In socialism conduc MUNCITORII, iar directorii, ca si toti conducatorii de partid si de stat, nu trebuie sa fie decat slujitori ai muncitorilor.

Pentru a ajunge in socialism si comunism trebuie de urgenta eliminata prapastia care s-a cascat de-a lungul timpului intre muncitori si intelectuali, intre oamenii muncii fizice si oamenii cu pregatire superioara. Trebuie inteles o data pentru totdeauna ca muncitorul si intelectualul sunt LA FEL de importanti pentru societate, ca intelectualul nu are niciun drept special fata de muncitori doar pentru ca el a studiat mai mult. Trebuie sa eliminam o data aroganta asta a oamenilor cu scoala fata de oamenii fara scoala care ne-a transformat intr-un popor debusolat, in care oamenii simpli sunt lasati in intuneric pentru ca un grup de oameni cu scoala se crede prea superior pentru a-i lumina pe gratis si asteapta doar o oferta de iluminare contra cost. Trebuie insa sa eliminam SI aroganta celor fara scoala care se cred superiori doar pentru ca au „scoala vietii”, care urasc cartile si cred ca lumea nu are nevoie de carti. Declaram ca atunci cand vom veni la putere vom pune ATAT muncitorii fara scoala sa studieze in biblioteci CAT SI pe intelectualii cu scoala sa lucreze pamantul sau sa faca alte munci fizice. Una fara alta nu se poate si nu se va putea!

Pentru a ajunge in socialism si comunism trebuie eliminata mentalitatea unora cum ca romii sunt un popor „inferior” si ca Romania e doar pentru romani. In realitate romii au fost de secole o parte a acestei tari si vor ramane asa, ba chiar vor deveni si mai mult asa. Trebuie eliminata o data pentru totdeauna aceasta atitudine boiereasca de dispret fata de romi, o atitudine mostenita de la vechii boieri romani de pe vremea sclaviei animalice, care erau hraniti de sclavii lor romi dar ei tot superiori se credeau. Fascismul, care este cel mai mare aliat al capitalismului care a existat vreodata, nu are ce cauta pe pamantul Romaniei! Fascismul a fost invins o data, cand am scapat de Hitler si Antonescu, el nu mai trebuie lasat niciodata sa se ridice, va trebui sa luptam in continuare impotriva lui pana il vom starpi definitiv de pe pamantul Romaniei! Sa stie toti ca Romania nu este doar a unei singure natii, este a TUTUROR oamenilor muncii care traiesc aici, INDIFERENT de natia din care fac parte, iar romii trebuie sa aiba locul lor in aceasta tara, cu nimic mai prejos decat locul altuia! In acealsi timp trebuie luata atitudine impotriva acelei minoritati de romi imbogatiti care strica imaginea etniei rome si care isi exploateaza cu cruzime proprii frati. Sa iubim romii saraci, sa ii uram pe cei bogati, aceasta trebuie sa fie atitudinea noastra fata de romi, ca si fata de orice alta natie.

Pentru a ajunge in socialism si comunism trebuie eliminata tirania religiei care ne tine in jos de 25 de ani de zile. Am ajuns un popor de inculti care nu stie aproape nimic despre lumea in care traieste si despre problemele ei reale, doar pentru ca la scoala suntem indoctrinati ca lumea a fost facuta in 6 zile si ca preotii sunt buni si drepti, cand de fapt marea lor majoritate sunt niste hoti care traiesc in lux din banii nostri. Nu avem nevoie de incultura ci de cultura moderna. Comunismul se bazeaza pe cultura moderna, nu pe povesti de acum 3000 de ani, comunismul se bazeaza pe cinste si nu pe hotie. Religia isi are locul numai acasa la tine sau in locul de inchinaciune dar nu in scolile publice, nu in Parlament, nu in guvern, nu in Constitutia tarii.

Pentru a ajunge in socialism si comunism trebuie eliminata sclavia patriarhala in care se gaseste femeia fata de barbat. Declaram ca atunci cand vom veni la putere vom pedepsi aspru barbatii care-si bat nevestele si vom atrage cat mai multe femei in functii de conducere, astfel incat jumatate din functii sa fie ocupate de femei, care constituie jumatate din populatie. Jumatate din populatie sa ocupe jumate din functii, si cealalta jumatate sa ocupe cealalta jumatate de functii, spre asta trebuie sa tindem noi.

Pentru a ajunge in socialism si comunism trebuie sa cucerim independenta tarii noastre in fata marilor imperii, trebuie sa ne luam tara inapoi alungand marile corporatii care ne-au furat resursele, dar trebuie sa iesim de urgenta si din NATO si UE, pentru ca in NATO si UE deciziile nu se iau democratic ci prin dictatul marilor bogatasi occidentali care nu dau doi bani pe tarile mici si pe popoarele mici si slabe. Noi nu trebuie sa fim la ordinele nimanui, deciziile in Romania trebuie sa se ia de la Bucuresti si numai de la Bucuresti, nu din sediile marilor corporatii occidentale care le transmit apoi Bruxelles-ului pentru a ni le retransmite noua. Dar in acelasi timp nu trebuie sa acceptam nici intrarea in CSI sau in Uniunea Eurasiatica pentru ca si acelea sunt TOT imperii capitaliste, conduse de capitalisti LA FEL de rai ca si aia occidentali, anume capitalistii rusi. Nu ne trebuie nici Moscova, nici Washington, nici Bruxelles. Romania este o tara mica si slaba si de aceea ea nu se poate alia decat TOT cu tari mici si slabe. Prietenii nostri naturali sunt tarile din Africa, din majoritatea tarilor Asiei, din America Latina, precum si tarile europene slabe care au aceleasi probleme ca si noi, in primul rand Serbia si Ucraina. Cu vecinii nostri trebuie sa ducem o politica de buna intelegere pe principiul: nu cerem niciun milimetru de teritoriu strain dar nici nu acceptam sa cedam vreun milimetru de teritoriu strain. Asa si numai asa se poarta si trebuie sa se poarte vecinii intre ei.

Pentru a ajunge in socialism si comunism trebuie sa fim prieteni cu toti comunistii din toata lumea, cu conditia sa fie comunisti adevarati si nu tradatori dupa modelul celor care conduc azi China. Orice comunist din orice tara ne este prieten pentru ca orice proletar din orice tara ne este prieten, pentru ca proletarii, oamenii saraci si asupriti de oriunde ar fi ei sunt frati, frati de suferinta si de lupte impotriva aceluiasi dusman: patronul si in special marele patron. Suntem toti proletarii de pe planeta o mare familie umana care va elibera pana la urma intreaga planeta, iar noi, comunistii din toata lumea suntem de asemenea frati de nedespartit. Comunismul nu se va opri la Romania Rosie, el trebuie sa mearga din tara in tara pana cand va cuceri intreaga lume pentru ca abia atunci va fi definitiv nimicita Fiara salbatica si hidoasa numita capitalism! Parazitii capitalisti care traiesc din munca muncitorilor trebuie goniti din TOATE tarile, gonirea lor din Romania va reprezenta doar o prima etapa in acest Razboi Sfant al Omenirii impotriva dusmanilor sai!

Moarte burgheziei, moarte fascismului, care este forma cea mai rea a capitalismului, jos cu jugul cel negru al bogatasilor cei lacomi, traiasca oamenii muncii, socialismul, marxismul si comunismul! Sa vina in PCdR nu cel care astepta functii si bogatii ci numai cel care este dispus sa se sacrifice pentru binele celor multi, cel care vrea sa slujeasca pe cei multi cu devotament si credinta in Victoria finala!

Anunțuri

6 gânduri despre “Despre Partidul Comunist din Romania (PCdR)

  1. Multa sanatate, va doresc celor ce au creat acest mandru si maret forum!
    Si eu vreau o schimbare!
    Vreau ca tara noastra sa aibă o industrie, sa asigure un viitor generatiilor urmatoare,si sunt sigur ca noi clasa muncitoare vom reusii!

  2. Multa sanatate le doresc,celor ce au creat acest mandru si maret forum,numai cu voi Romania va rasarii din nou, acest capitalism care domina tara noastra de 25 de ani, si o distruge de la o zi la alta, nu este decat dictatura fascista si masonica!
    Cu aleasa consideratie Andrei Popa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s